Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| Lichenii, un cadou inedit de lungă durată: Aranjamentele pline de culori vii de la Târgul Grădinarilor din Alba Iulia au „furat” privirile tuturor trecătorilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Lichenii, un cadou inedit de lungă durată: Aranjamentele pline de culori vii de la Târgul Grădinarilor din Alba Iulia au „furat” privirile tuturor trecătorilor

În cursul zilei de vineri, 24 martie, pe latura de vest a șanțurilor Cetății Alba Carolina din Alba Iulia a avut loc deschiderea Târgului Grădinarului 2023, ediția a XIII-a.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Întreaga zonă a fost plină de cetățeni în căutare de flori, arbuști sau pomi fructiferi pentru a-și putea înfrumuseța grădinile și curțile caselor, însă toate privirile au fost atrase de un stand inedit, mai exact un stand cu decorațiuni realizate din licheni.

Standul realizat de „Casa Minunată”, cu aranjamente așezate cu deosebită atenție a „furat” privirile tuturor trecătorilor cu culori vii ale lichenilor.

YouTube video

Expozanții au declarat că au pornit această afacere, în urmă cu doi ani, în comuna Vințu de Jos, din pasiunea pentru flori.

Motivul pentru care au ales lichenii este faptul că aceștia au o durată de viață de până la 10 ani, fiind astfel un cadou de lungă durată.

La standul „Casa Minunată” se pot găsi aranjamente, decorațiuni și chiar și tablouri personalizate pentru persoanele dragi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Întoarsă din Germania, o familie din Alba a dezvoltat o afacere cu afini de cultură la Rădești

Unirea Ziarul

Publicat

în

Întoarsă din Germania, o familie din Alba a dezvoltat o afacere cu afini de cultură la Rădești După cum se știe,  afinul este un arbust îndrăgit pentru fructele sale care se consumă atât în stare proaspătă cât și prelucrată sub formă de suc, sirop, dulceața, vin sau afinată. Acestea sunt bine cunoscute pentru valoarea terapeutică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea