Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

FOTO, VIDEO| La Gavroche – Cafe Brasserie a răsunat una dintre cele mai bune voci din România

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Gavroche Adrian Daminescu21Joi seara, în localul Gavroche – Cafe Brasserie din Alba Iulia a răsunat una dintre cele mai bune voci din România al unuia dintre cei mai îndrăgiți artiști, Adrian Daminescu. Cântărețul și compozitorul roman a abordat, ca la fiecare concert, mai multe genuri muzicale, toate având un singur liant, iubirea. Acesta a primit aplauze după fiecare melodie.

”Mi-am propus să aduc nume mari din muzica ușoară românească și cred că Adrian Daminescu a fost o alegere foarte bună. Vrem să organizăm lunar astfel de evenimente, la care să ia parte publicul albaiulian de toate vârstele”, a spus Alin Ignat, administratorul localului.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

La începutul spectacolului cântărețul l-a invitat pe Alin Ignat să-l acompanieze la una dintre piese. ”Eu nu trebuia să fiu aici. Avea cine să cânte în locul meu”, a spus Daminescu.

Cunoscutele-i sale șlagăre au fost ”gustate” de zeci iubitori ai muzicii ușoare, de cei care s-au oprit în fața terasei, dar și de albaiulienii care se aflau în capătul Bulevardului Transilvaniei.

”Seara” a început în jurul orei 20.45 și a durat puțin peste 60 de minute.

Evenimentul a întregit seria concertelor de marcă din care au mai făcut parte Daniela Răduică și Corina Chiriac.

[nggallery id=2082]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

FOTO: Florin Piersic, transportat de urgență, din Cluj-Napoca, la un spital din București, cu ajutorul unei aeronave medicale

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Florin Piersic, transportat de urgență, din Cluj-Napoca, la un spital din București, cu ajutorul unei aeronave medicale Actorul Florin Piersic este transferat de urgență cu un avion medical de la Institutul Inimii „Niculae Stăncioiu” din Cluj-Napoca la un spital din București. Surse citate de Realitatea PLUS indică faptul că actorul va fi internat de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea