Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| Junior Bike Race Ciugud 2023: Sute de participanți au luat parte la cea mai mare competiție ciclistă din România destinată doar copiilor

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Junior Bike Race Ciugud 2023: Sute de participanți au luat parte la cea mai mare competiție ciclistă din România destinată doar copiilor

Sute de copii pasionați de ciclism au luat parte astăzi, sâmbătă, 3 iunie 2023, la evenimentul mult așteptat – Junior Bike Race Ciugud.

Aceasta este cea mai mare competiție ciclistă destinată exclusiv copiilor din România și a atras un număr impresionant de 300 de participanți cu vârste cuprinse între 3 și 14 ani. Organizatorii au impus acest număr maxim pentru a asigura o desfășurare optimă a competiției.

Înscrierile la Junior Bike Race Ciugud au fost gratuite și s-au ocupat rapid în doar câteva zile de la deschiderea lor. Cererea a fost atât de mare încât organizatorii au fost nevoiți să suplimenteze numerele de concurs pentru a satisface toți doritorii. Acest fapt demonstrează interesul și entuziasmul copiilor pentru ciclism și dorința lor de a participa la evenimente sportive.

Competiția a inclus două trasee distincte, în funcție de vârsta participanților. Copiii sub 9 ani au fost înscriși în „Traseul Iepurașilor”, o cursă de 550 de metri cu o diferență de nivel de 5 metri. Pe de altă parte, copiii de peste 9 ani au pedalat pe „Traseul Lupișorilor”, care a constat într-un circuit de 1100 de metri lungime și o diferență de nivel de 15 metri. Toți copiii au fost obligați să poarte cască de protecție pe tot parcursul cursei, asigurând astfel siguranța lor.

Junior Bike Race reprezintă o oportunitate importantă pentru copii de a-și demonstra abilitățile și pasiunea pentru ciclism. Acest eveniment remarcabil este organizat de Primăria Comunei Ciugud în parteneriat cu Asociația Bicheru Cycling Alba Iulia, care își propun să încurajeze copiii să petreacă mai mult timp în aer liber, să se bucure de beneficiile sportului și să-și dezvolte abilitățile de pedalat.

Competiția a beneficiat și de sprijinul unor sponsori importanți, precum Transilvania Nuts, CTC Store, Alpin 57 Lux, Antel, Dacia Market, Alba Sport Vision, Ballan Sportswear, Dechatlon și Foerch. Această implicare a partenerilor în Junior Bike Race Ciugud demonstrează recunoașterea valorii și importanței acestui eveniment în promovarea sportului și a unui stil de viață sănătos în rândul copiilor.

Junior Bike Race Ciugud a fost un succes răsunător, oferind copiilor participanți o experiență memorabilă și ocazia de a-și demonstra abilitățile ciclistice într-un mediu competitiv și sigur.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Vouchere pentru alimente 2023: Când va fi virată ultima tranșă de 250 de lei din an, pe cardurile sociale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vouchere alimente 2023: Când va fi virată ultima tranșă de 250 de lei din an, pe cardurile sociale Tichetele sociale vor fi virate înainte de Crăciun, iar românii care beneficiază de ajutoare sociale vor avea timp pentru cumpărăturile sărbătorilor de iarnă. Programul „Sprijin pentru România” a început în a doua jumătate a anului 2022 și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare