Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO-VIDEO: IRIS a făcut spectacol la Alba Iulia. Sute de steguleţe tricolore şi strigăte la unison „HAI ROMÂNIA!”. PUBLICUL, ACTOR în videoclipul Imnului Echipei Naţionale de Fotbal

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

concerte Iris alba iulia102O mare de oameni, sute de steguleţe tricolore şi un show excepţional marca Iris, duminică seara, în Cetatea Alba Iulia, la Festival de România. ”Naţionala de rock a României”, trupa Iris a făcut spectacol pe scenă, iar publicul  a fost „senzaţional”, după cum au spus chiar membrii trupei. Fanii prezenţi au devenit actori în noul videoclip al Imnului Echipei Naţionale de Fotbal şi al suporterilor „HAI ROMÂNIA”, pentru care s-a filmat în timpul concertului.

concerte Iris alba iulia18Inima Cetăţii Alba Carolina „a bătut” rock duminică seara. Festival de România a adus pe scenă la Alba Iulia trupa Iris, legenda rock-ului românesc, care a oferit fanilor prezenţi, albaiulienilor şi tuturor celor veniţi din alte oraşe ale ţării în oraşul Marii Uniri, un concert de zile mari.

„Veţi fi eroii noştri”, au spus cei de la trupa Iris, şi aşa s-a întâmplat. Atmosfera a fost una de neuitat. Uniţi sub tricolor, spectatorii au cântat alături de trupă piesele preferate.”De vei pleca”, „Strada ta” sau „Floare de IRIS”, sunt doar câteva dintre melodiile fredonate împreună cu artiştii.

concerte Iris alba iulia76Nu a lipsit  tricolorul din cadrul show-ului. Sute de steguleţe au fost ridicate în aer pentru secvenţele din videoclipul noii piese „Hai România”, imnul oficial al Echipei Naţionale de fotbal  şi al suporterilor, filmate aici.

Ca un adevărat patriot şi suporter, solistul trupei, Rafael, a cântat tot concertul cu un fular tricolor legat de microfon şi cu un drapel în mână.

Legat de imn, Iris a declarat: Este un cântec şi un proiect întreg dedicat celor care vin şi strigă tot timpul meciului pentru echipa iubită si plâng când pleacă acasă învinşi. Formaţia Iris dedică din tot sufletul acest imn suporterilor simpli din toată ţara ai Echipei Naţionale.

[nggallery id=2706]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice

Unirea Ziarul

Publicat

în

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice Un bărbat a fost filmat în dimineața zilei de 20 aprilie în timp ce își perfecționa săriturile, chiar pe monumentele istorice, mai exact drumul roman Via Principalis, din cetatea Alba Iulia. În filmare se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea