Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| Început de an școlar cu emoții și entuziasm, pentru elevii din Cugir. Școlile, grădinițele și cele două colegii și-au deschis porțile

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO VIDEO| Început de an școlar cu emoții și entuziasm, pentru elevii din Cugir. Școlile, grădinițele și cele două colegii și-au deschis porțile

Astăzi, 5 septembrie, elevii din Cugir s-au bucurat, plini de emoție și de entuziasm, de prima zi a anului școlar 2022-2023, astfel școlile, grădinițele și cele două colegii din oraș și-au deschis porțile pentru școlari.

„Școlile, grădinițele și cele două colegii din Cugir și-au deschis porțile pentru un nou an școlar. Cu acestă ocazie, primarul localității Adrian Teban le-a transmis elevilor și profesorilor succes în activitatea școlară, iar părinților multă putere în susținerea propriilor copii.

Totodată, în contextul lucrărilor de investiții care au loc în unitățile de învățământ, edilul a făcut apel la rabdare și înțelegere, mai cu seamă că în majoritatea școlilor, în anul 2022-2023 procesul educațional este comasat sau chiar relocat.

În ciuda acestui disconfort, elevii din Cugir vor avea parte de un act educațional de calitate la care vor contribui noile echipamente I.T. cu care au fost dotate școlile din oraș. Primăria Cugir s-a implicat în procesul de digitalizare a tuturor instituțiilor școlare, accesând fonduri europene pentru achiziționarea de laptopuri, sisteme Desktop și monitoare, sisteme ALL-IN –ONE , tablete grafice, camere Web, proiectoare, ecrane proiecţie, routere wireless, table interactive, sisteme management dispozitive.

Festivitatea de deschidere a anului școlar a fost un prilej pentru primarul localității să-i invite pe elevi și profesori să susțină viața cultural-artistică și sportivă a orașului, prin participarea la evenimentele și acțiunile organizate de administrația locală.

Primarul Adrian Teban a fost invitat și a participat la deschiderea anului școlar la Colegiul Național „David Prodan”, unde au fost organizate festivități dedicate atât liceenilor, cât și elevilor de gimnaziu relocați de la Școala Gimnazială Nr. 3″, au transmis reprezentanții primăriei orașului Cugir, prin intermediul paginii de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Veteranul de război, colonelul (rtg.) Ioan Cerghedean, din Galda de Jos, aniversat la împlinirea venerabilei vârste de 102 ani

Ziarul Unirea

Publicat

în

Veteranul de război, colonelul (rtg.) Ioan Cerghedean, din Galda de Jos, aniversat la împlinirea venerabilei vârste de 102 ani Veteranul de război, colonelul (rtg.) Ioan Cerghedean, din Galda de Jos, județul Alba a împlinit duminică 102 ani. Acesta s-a născut în Galda de Jos, la data de 16 iunie 1922. A urmat cursurile Școlii de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea