Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| Incendiu de vegetație la Mănărade: Intervin pompierii pentru lichidarea flăcărilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
FOTO VIDEO| Incendiu de vegetație la Mănărade: Intervin pompierii pentru lichidarea flăcărilor

Un incendiu a izbucnit în cursul zilei de sâmbătă, 19 februarie, în localitatea Mănărade.

Garda de intervenție Blaj intervine pentru localizarea și stingerea incendiului.

Din primele informații este vorba despre un incendiu de vegetație uscată care se manifestă pe o suprafață de aproximativ 1000 de metri pătrați.

La momentul actual incendiul este localizat și se lucrează pentru stingere. În cadrul intervenției a fost alocată o autospecială de primă intervenție și comandă.

YouTube video

Tododată, reamintim faptul că în cazul incendiilor de vegetație uscată, flăcările se întind cu repeziciune pe o suprafață foarte mare, iar pompierii depun un efort considerabil pentru a opri propagarea arderii. În condiții de vânt puternic și temperaturi ridicate, astfel de situații pot deveni delicate mai ales dacă în zona câmpurilor arzânde se află locuințe.

Pentru evitarea producerii arderilor necontrolate în perioada imediat următoare, facem apel către cetăţeni să respecte măsurile specifice de prevenire a incendiilor. Utilizarea focului deschis în locuri cu pericol de incendiu şi pe timp de vânt este interzisă!

Nu uitați! Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea