Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO VIDEO Imagini EMOȚIONANTE într-un oraș din Alba: Fidelitatea unui câine până la moarte şi dincolo de ea. A ales să-și petreacă zilele veghindu-și prietenul fără suflare, chiar dacă era și el rănit

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Imagini EMOȚIONANTE într-un oraș din Alba: Fidelitatea unui câine până la moarte şi dincolo de ea. A ales să-și petreacă zilele veghindu-și prietenul fără suflare, chiar dacă era și el rănit

Fidelitatea cățeilor nu mai este de mult pusă la îndoială, iar faptul că nu îşi abandonează prietenii nici după moarte este confirmat de o imagine emoţionantă de la Cugir.

Un cățel care și-a pierdut cel mai bun prieten într-o sâmbătă friguroasă, a ales să-și petreacă zilele veghindu-și prietenul fără suflare, chiar dacă era rănit la gât.

Citește și: Apelul disperat al voluntarilor „Prietenii lui Azor”: Zeci de câini așteaptă și de mai bine de 4 ani să fie salvați din adăpostul public. ”Avem nevoie de adopții, de oameni responsabili!”

Cu toate că iubitorii de animale din oraș au încercat să-l hrănească și să-l prindă de mai multe ori, patrupedul fugea și se întorcea mereu la prietenul său.

După câteva zile de durere și singurătate, când cineva l-a luat pe prietenul său, câinele a ales să doarmă pe același loc unde își petrecuse atâtea momente cu el.

Miercuri cățelul a fost capturat de hingheri și dus în adăpostul de la Lancrăm. Profund mișcați de povestea blănosului, oamenii din Cugir s-au mobilizat și au reușit să îl preia și să îl găzduiască până își va găsi un cămin definitiv:

”Vrem să scriem împreună o poveste și avem nevoie de ajutorul vostru pentru a o transforma într-o poveste cu final fericit! Ce ziceți, vă implicați alături de noi? Va fi preluat de un suflet mare, dar avem nevoie de foster până când îi vom găsi un cămin definitiv”, au scris oamenii pe Facebook..

”Dacă doriți să contribuiți la transformarea acestei povești într-o poveste cu un final fericit, ajutați-ne să transmitem acest mesaj la cât mai multă lume: like, share și distribuiți pe grupuri! Dacă puteți oferi un adăpost temporar sau dacă sunteți interesați de adopția lui definitivă, vă rugăm să ne scrieți sau să sunați la numărul 0744 550 409.

Împreună, putem face diferența și oferi acestui cățel o șansă la o viață fericită și iubitoare! Loialitatea lui merită răsplătită!”, spun salvatorii cățelului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Un albaiulian și o italiancă, vicecampioni mondiali în China, la Dans Sportiv, la WDSF World Championship Standard U21 – Wuhan

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un albaiulian și o italiancă, vicecampioni mondiali în China, la Dans Sportiv, la WDSF World Championship Standard U21 – Wuhan Aurora, o tânără italiancă rezidentă în Alba Iulia și Șerban au cucerit titlul de vicecampioni mondiali la Dans Sportiv în cadrul WDSF WORLD CHAMPIONSHIP Standard U21 – Wuhan, China.  Nu este singura performanță remarcabilă a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea