Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO Grupul Carrefour a aniversat un an de la deschiderea primului supermarket la Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Grupul Carrefour a aniversat, vineri, un an de la deschiderea primului supermarket la Alba Iulia, Market Alba Mall.

Carrefour Market, un an la Alba Mall28Cu aceasta ocazie, magazinul a invitat clienții să aleagă dintr-o gamă variata, de aproximativ 9.500 de produse, din care peste 1.000 de articole Carrefour cu minimum 20% mai ieftine ca mărcile naționale, și să se bucure de o experiență de cumpărături cât mai plăcută. La ceas aniversar, angajații Carrefour au cântat ”La mulți ani!”, au deschis șampania, și-au făcut selfie cu tortul pe care l-au servit, apoi, împreună cu clienții.

Magazinul Carrefour se află, în Alba Iulia, pe Bulevardul Tudor Vladimirescu, nr. 50 A, are o suprafață de 850 mp, și este deschis de luni până duminică, între orele 8.00 – 22.00.

Gama de servicii a marketului de pe Tudor Vladimirescu include: apel gratuit pentru clienții Carrefour care doresc să afle diferite informații legate de produsele, serviciile disponibile, precum și alte informații utile: TELVERDE 0800-0800-02, disponibil 24 de ore din 24, în fiecare zi a săptămânii; multiple modalități de plată: tichete de masă, card Carrefour MasterCard, reîncărcare electronică prepay.

Citește și Carrefour intenționează să construiască un magazin în centrul Albei Iulia, lângă Piața Sifor

Despre Carrefour:

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de țări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul unu în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viața de zi cu zi. În fiecare zi, acesta primește în magazinele sale peste 10 milioane de clienți din lumea întreagă, oferindu-le o gamă largă de produse și servicii la prețuri echitabile.

În România, Grupul Carrefour număra 182 de magazine dintre care 28 hipermarketuri ‘Carrefour’, 100 supermarketuri ‘Market’, 43 magazine de proximitate ‘Express’, 10 magazine de proximitate ‘Contact’ și un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro. (D.S.)

[nggallery id=1163]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea