Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO: Goran Bregovic și Mahala Rai Banda la Alba Fest. Cetatea Alba Carolina în sărbătoare

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Goran Bregovic alaturi de trupa sa, Wedding and Funeral Orchestra și românii de la Mahala Rai Banda au electrizat publicul din Cetatea Alba Carolina, la Alba Fest.

Goran Bregovic la Alba Fest (22)

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Milioane de euro au investit în ultimii ani albaiulienii și locuitorii județului Alba în evenimente, cu scopul de a promova Cetatea Alba Carolina și a atrage turiști în “cealalată capitală”. Și în seri ca acestea parcă vezi și rezultatele.

Sâmbătă seară, încă un nume de renume mondial, Goran Bregovic, alaturi de trupa sa, Wedding and Funeral Orchestra, a îmbogățit lista de artiști care au susținut spectacole în cetatea de la Alba Iulia.

Mahala Rai Banda concert la Alba Iulia (27)

Circa 6-7 miii de localnici și turiști au venit în Piața Cetății să îl asculte pe unul dintre cei mai cunoscuţi şi recunoscuţi muzicieni moderni din Balcani, în cadrul Alba Fest, noul nume pentru Zilele municipiului Alba Iulia.

[nggallery id=604]

Nu s-au lăsat mai prejos de Goran Bregovic nici cei de la Mahala Rai Banda, care au smuls ropote de aplauze din partea publicului. Ba unii spectatori erau de părere că showul românilor a fost mai bun ca cel al lui Bregovici.

Mahala Rai Banda concert la Alba Iulia (17)

Goran Bregovic este cunoscut și pentru deja celebrele coloane sonore create de-a lungul timpului pentru filme precum: „Time of the Gypsies”, „Queen Margot”, „Underground” si „Arizona Dream”.

[nggallery id=605]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Sute de persoane și mașini verificate joi, de polițiștii și jandarmii din Alba: Amenzi de peste 22.000 de lei și 4 permise reținute

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sute de persoane și mașini verificate joi, de polițiștii și jandarmii din Alba: Amenzi de peste 22.000 de lei și 4 permise reținute În ultimele 24 de ore, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea