Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO-VIDEO: Gicu Grozav a demonstrat că Unirea Alba Iulia trăieşte

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Hai Unirea142Mulţi spuneau că Gicu Grozav este înfumurat şi arogant. S-au înşelat! Internaţionalul albaiulian a demonstrat că nu a uitat de unde a plecat şi, pentru câteva ore a arătat ce înseamnă Unirea Alba Iulia, echipă dispărută, unde vrea să-şi încheie cariera.

M-am bucurat să joc iarăşi pentru Unirea Alba Iulia, unde peste ani vreau să-mi agăţ ghetele-n cui. Cu actuala echipă, prezentă pe teren făceam faţă lejer în Liga 1. Şi staţi că nu am fost toţi prezenţi„, a spus omul momentului.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Gicu şi-a strâns colegii, pe Ini, Virgil, Cipri, Alex, „Calu'” şi toţi ceilalţi şi a readus Unirea pe „Cetate”, într-un mod simbolic, dar care înseamnă enorm pentru cei ce ştiu şi simt ce reprezintă Unirea. „Mi-a părut foarte rău când s-a desfiinţat Unirea, când am aflat că nu mai este fotbal la Alba Iulia. Spiritul Unirii nu s-a pierdut! Am demonstrat-o astăzi, alături de colegii mei. Cred că, dacă rămâneam la Alba Iulia, împreună cu această generaţie, fără falsă modestie terminam în prima parte a Ligii 1!„, a explicat Grozav.

*Gicu a fost „number one”

Gicu Grozav Unirea Alba Iulia 135Iarăşi în „alb-negru”, din nou pe „Cetate” cu numărul „7” pe tricou, dar şi banderola de căpitan. A marcat de 4 ori, prima reuşită fiind una de senzaţie, s-a jucat, a arătat ce înseamnă fotbalul adevărat, dar în primul rând a fost sufletul acţiunii. Gicu a devenit iarăşi copil şi pe gazon şi în vestiar. Şi Gicu a oferit spectacol fotbalistic, fiecare acţiune reprezentând o mostră a talentului, o mângâiere a mingii, puştii încurajându-l de pe margine: „hai Gicule”. A suportat cu zâmbetul pe buze să ofere sute de autografe, pe tricouri, telefoane, mingi, oriunde, nu a refuzat pe nimeni. Apoi, la final, împreună cu colegii a intrat în vestiarul celor mai mici unirişti, cei din 2004, ai lui Gheorghe Vasile, pentru a le oferi mici atenţii, dulciuri şi sucuri, iar puştilor nu le venea să creadă că sunt alături de idolul copilăriei fotbalistice. Mai mult, şi-a remarcat doi dintre adversari, pe Lăsconi şi Culda!

Partida de pe „Cetate” jucată la iniţiativa lui Gicu Grozav, un amical de lux împotriva juniorilor A ai „alb-negrilor” a fost un Gicu Grozav Unirea Alba Iulia 121prilej de bucurie pentru toţi cei implicaţi, iar Gicu a fost peste tot. Din păcate, un regret major există: unde este Unirea şi ce echipă de vis puteam avea cu aceşti fotbalişti localnici.

*Viitorul… în ţară la Petrolul

Fotbalistul în vârstă de 23 de ani vrea să se întoarcă în România, după experienţa mai puţin plăcută în Rusia. „Acum îmi caut echipă unde să joc, pentru a reveni la forma de înainte de a pleca la Terek. Prima opţiune este în ţară, la Petrolul, nicidecum la Steaua. Iau în calcul să joc iar în ţară, iar prima opţiune este Petrolul„, a spus Gicu în privinţa viitorului.

YouTube video

[nggallery id=1871]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea