Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO| Flori cu ocazia zilei de 8 martie pentru pasagerele dintr-un autobuz din Alba: ”Un gest frumos, care ne-a făcut ziua mai bună”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În 9 martie, la o zi după Ziua Internațională a Femeii, un angajat al  STP Alba Iulia, a dorit să aducă un zâmbet pe chipul pasagerelor care astăzi s-au aflat în autobuzul pe care îl conduce. Doamnele și domnișoarele au fost întâmpinate cu flori și felicitări de la mulți ani ca și anul trecut.

Citește și: Mesaje de dragoste • Mesaje de iubire • Declarații de dragoste • Mesaje de dragoste romantice care pot fi transmise prin SMS persoanei iubite

Gestul de a oferi flori pasagerelor de Ziua Internațională a Femeii devine deja o tradiție pentru Sabin, în fiecare an, doamnele și domnișoarele primind acest mic dar în semn de apreciere. Acțiunea de anul acesta a fost posibilă cu ajutorul domnei Nicola, iar pasagerele s-au arătat pe cât de surprinse, pe atât de fericite de florile primite.

YouTube video

Sabin, conducător auto angajaț al Societății de Transport Public din Alba Iulia, a oferit și anul acesta flori cu ocazia zilei de 8 martie, tuturor femeilor care au călătorit pe linia spre Țelna la ora 14.30. Dăruindu-le un zâmbet și o floare, a vrut să le reamintească cât de importante sunt ele în viața bărbaților.

Citește și: Mesaje de 8 Martie pentru femei. FELICITARI de 8 martie și URARI de 8 martie Texte cu SMS-uri personalizate pentru mame, bunică, soție, soră, soacră, noră, iubită, prietenă, profesoară, învățătoare, dirigintă, șefă, cumnată, fină, directoare şi colegă

”Astfel de inițiative mi se par lăudabile, binevenite și chiar creative”, a spus una dintre pasagere. ”Un gest micuț, aș spune chiar simplu, dar care ne-a făcut ziua mai bună”, este părerea unei alte doamne.

Ziua de 8 Martie este cunoscută în întreaga lume ca sărbătoarea internațională a femeii. Luna martie este prima lună de primăvară, luna în care natura renaște și razele soarelui încep să ne încălzească sufletele.

[nggallery id=7795]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice

Unirea Ziarul

Publicat

în

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice Un bărbat a fost filmat în dimineața zilei de 20 aprilie în timp ce își perfecționa săriturile, chiar pe monumentele istorice, mai exact drumul roman Via Principalis, din cetatea Alba Iulia. În filmare se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea