Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO-VIDEO: ”Fântână arteziană” pe o stradă din Alba Iulia, după ce un hidrant a fost lovit de o mașină. Apa a țâșnit la aproape 10 metri înălțime și a inundat subsolul unui bloc

Ziarul Unirea

Publicat

în

hidrant-spart-alba-iulia01O fântână arteziană în toată regula s-a format, marți seara, în jurul orei 20.30,  pe strada Vasile Goldiș din Alba Iulia,  după ce s-a spart un hidrant.  Apa a țâșnit la aproape 10 metri înălțime și a inundat o parte din stradă și subsolul unui bloc cu patru etaje din apropiere de Flanco.

Potrivit IPJ Alba, din primele cercetări, hidrantul ar fi fost lovit de o mașină.

”Din primele date, un șofer neatent a dat cu spatele, fără să se asigure, iar cum e frig afară hidrantul a cedat rapid. La fața locului au ajuns pompierii și alte forțe care se ocupă de remediere”, a declarat ofițerul de serviciu al IPJ Alba.

Potrivit unui locatar, apa a ajuns până în beciurile din subsolul blocului. După sosirea echipajelor, furnizarea apei potabile în zonă a fost sistată până la remedierea problemei.

[nggallery id=3226]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie” Marcel Ciolacu a declarat, joi, la începutul ședinței de Guvern, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. Programul de funcționare a supermarketurilor din România nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea