Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO, VIDEO. Expoziție de artă și prezentare de carte In Memoriam Geta Țălnar – „Culorile sufletului meu”, Muzeul Principia din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Muzeul Principia găzduiește, cu ocazia Târgului de Carte ”Alba Transilvana” 2019, o expoziție de artă In Memoriam Geta Țălnar – „Culorile sufletului meu”.

Expoziția a fost deschisă joi, 6 iunie, începând cu ora 18:00, la Muzeul Principia. În cadrul evenimentului au avut loc o prezentare de carte, dar și un recital de flaut cu Adonis Adam. Printre invitați s-au numărat și Diana Câmpan, George Țălnar, dar și viceprimarul Gabriel Pleșa. Evenimentul a fost prezentat de către Daniela Floroian.

YouTube video

„O zi de neuitat pentru care îi mulțumesc Bunului Dumnezeu și Oamenilor Minunați care au făcut posibil acest eveniment deosebit!

Mulțumesc doamnei Floroian Barb Daniela pentru invitație și cuvintele minunate, mulțumesc doamnei Diana Câmpan care a prezentat într-o manieră extraordinară „Culorile Sufletului Mamei Noastre”, mulțumesc domnului Gabriel Pleșa pentru că datorită dânsului lucrările mamei pot să fie admirate în toate cele 3 zilele dedicate Târgului de Carte. Mulțumesc Muzeului Principia pentru călduroasa găzduire, mulțumesc familiei mele minunate pentru iubire și susținere, mulțumesc din suflet tuturor celor prezenți la eveniment. Prin dumneavoastră, Mamy a fost aici și amintirea sa este VIE!

Mulțumesc pentru că încă o dată i s-a certificat valoarea de OM, dar și de ARTIST a Getei Țălnar !”

[nggallery id=7219]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU în satul Silivaș, din comuna Hopârta: Un utilaj agricol a luat foc

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU în satul Silivaș, din comuna Hopârta: Un utilaj agricol a luat foc Un incendiu a izbucnit la un utilaj agricol din satul Silivaș, comuna Hopârta. Au intervenit pompierii din Aiud. Citește și: INCENDIU de vegetație uscată la Băgău: Intervin pompierii din Aiud cu o autospecială Detașamentul de pompieri Aiud intervine cu o autospecială de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea