Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO VIDEO| Expoziție columbofilă la Sebeș: Aproape 50 de crescători își expun cei mai frumoși porumbei, iepuri sau găini spre bucuria pasionaților

BONTEA Alexandru

Publicat

în

FOTO VIDEO| Expoziție columbofilă la Sebeș: Aproape 50 de crescători își expun cei mai frumoși porumbei, iepuri sau găini spre bucuria pasionaților

În cursul acestui weekend, în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv „Florin Fleșeriu” din Sebeș va avea loc cea de-a XV-a ediție a Expoziției Columbofile. În cadrul evenimentului au fost prezenți președintele Asociației Muhlbach 2008, Tiberiu Ordean, și purtătorul de cuvânt al Asociației, Pienariu Ioan.

„În decursul anilor, suntem la a XV-a ediție oficială, am vrut să facem ceva frumos, cu ani în urmă, în legătură cu Primăria, Centrul Cultural, să facem ceva frumos pentru cetățenii orașului Sebeș și pentru localitățile limitrofe. Expoziția va avea loc vineri, sâmbătă și duminică, până la ora 13.00”, a declarat Tiberiu Ordean, președintele Asociației Crescătorilor de porumbei voiajori, ornament, găini, păsări și animale de companie Muhlbach 2008.

Referitor la exponatele din cadrul evenimentului, Tiberiu Ordean a transmi că „avem compartimentul de porumbei de ornament, iepurii, găinile pitice și găinile mari. Din punctul meu de vedere, fiind crescător și crescător și la găini și la iepuri și la porumbei, toate sunt frumoase”.

YouTube video

„E o activitate care nu s-a mai făcut demult, nici în zonele din județele limitrofe, suntem primii care am început și probabil o să fie lume multă.

Fiecare crescător va fi recompensat cu diplomă, medalie și cupă aniversară. Sunt în jur de 50 de participanți și fiecare va primi o cupă, o diplomă și un medalion.

YouTube video

Majoritatea sunt din Sebeș și localitățile din subordinea Municipiului Sebeș: Lancrăm, Vințu, Petrești, Răhău”, a mai adăugat președintele asociației.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit luni seara, în localitatea Spătac. Intervin pompierii din Blaj pentru stingerea flăcărilor. Garda de intervenție Blaj intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Spătac. Din primele informații, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea