// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO/ VIDEO: Echipaje ale poliției și colegi ai vicepreședintelui CJ Alba Alin Cucui, la casa în care acesta a fost găsit SPÂNZURAT

La casa în care a fost găsit spânzurat, în această dimineață, vicepreședintele CJ Alba, Alin Cucui, polițiștii au demarat cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările în care s-a produs tragedia. Tot aici au început să vină colegi și prieteni ai lui, care aduc primele coroane de flori.

Alin Cucui a fost găsit spânzurat înainte de ora 8.00, în casa părinților săi, din Alba Iulia. Cel care a sunat la 112 ar fi fost fratele lui.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei.

CITEȘTE ȘI: Tragedie la Alba Iulia: Vicepreședintele CJ Alba, Alin Cucui, găsit SPÂNZURAT, în casa părinților săi

Alin Cucui ar fi împlinit 42 de ani pe data de 31 mai, era căsătorit și avea o fată. A fost ales pentru prima dată în funcția de vicepreșe CJ Alba în 2008 și apoi reales în 2012 și în iunie 2016, prin votul consilierilor județeni. El a candidat pe listele PNL la alegeri.

”A fost un coleg în adevăratul sens al cuvântului. Este o tragedie! Inexplicabil pentru mine!…”, a declarat vicepreședintele CJ Alba Dumitru Fulea, prezent la locul tragediei. Acesta a spus că ultima dată s-a întâlnit cu colegul său marți dimineața, la ședința operativă și nu a observat nimic deosebit în comportamentul lui:

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419