Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/ VIDEO: Echipaje ale poliției și colegi ai vicepreședintelui CJ Alba Alin Cucui, la casa în care acesta a fost găsit SPÂNZURAT

Ziarul Unirea

Publicat

în

La casa în care a fost găsit spânzurat, în această dimineață, vicepreședintele CJ Alba, Alin Cucui, polițiștii au demarat cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările în care s-a produs tragedia. Tot aici au început să vină colegi și prieteni ai lui, care aduc primele coroane de flori.

Alin Cucui a fost găsit spânzurat înainte de ora 8.00, în casa părinților săi, din Alba Iulia. Cel care a sunat la 112 ar fi fost fratele lui.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei.

CITEȘTE ȘI: Tragedie la Alba Iulia: Vicepreședintele CJ Alba, Alin Cucui, găsit SPÂNZURAT, în casa părinților săi

Alin Cucui ar fi împlinit 42 de ani pe data de 31 mai, era căsătorit și avea o fată. A fost ales pentru prima dată în funcția de vicepreșe CJ Alba în 2008 și apoi reales în 2012 și în iunie 2016, prin votul consilierilor județeni. El a candidat pe listele PNL la alegeri.

”A fost un coleg în adevăratul sens al cuvântului. Este o tragedie! Inexplicabil pentru mine!…”, a declarat vicepreședintele CJ Alba Dumitru Fulea, prezent la locul tragediei. Acesta a spus că ultima dată s-a întâlnit cu colegul său marți dimineața, la ședința operativă și nu a observat nimic deosebit în comportamentul lui:

YouTube video

YouTube video

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Patru ani cu zece pe linie! Cine sunt cei 8 șefi de promoție în 2024 la Școala Gimnazială ”Avram Iancu” din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Patru ani cu zece pe linie! Cine sunt cei 8 șefi de promoție în 2024 la Școala Gimnazială ”Avram Iancu” din Alba Iulia Sunt cei mai buni dintre absolvenții claselor a VIII-a, din una dintre cele mai bune școli din municipiul Alba Iulia. Este vorba despre elevii care pe tot parcursul celor patru ani de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea