Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| Echipa Națională a României și trofeul Campionatului European de Volei au sosit la Blaj

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
LIVE VIDEO| Echipa Națională a României și trofeul Campionatului European de Volei, au sosit la Blaj

Astăzi, 19 iulie, în jurul orei 12.00, la Palatul Cultural din Blaj, echipa națională de volei a României este prezentă, totodată fiind prezentat și trofeul Campionatului European de volei feminin, competiție la care țara noastră este co-organizatoare.

Este practic o acțiune de promovare a turneului final al CE, iar blăjenii au ocazia să le revadă pe Francesca Alupei și Nneka Onyejekve, foste componente ale Volei Alba Blaj, ce fac parte din reprezentativa tricoloră. În plus, la nivelul primei reprezentative mai lucrează Luminița Trombițaș (team manager) și Vladimir Bacșiș (manager general), ambii cu trecut la “mândria Albei”.

În componența naționalei feminine pentru Golden League, italianul Luciano Pedulla a mizat și pe Sorina Miclăuș (transferată recent de Volei Alba Blaj de la Belor Galați) sau Ana Marisa Radu (Dinamo, originară din Ocna Mureș). Nneka Onyejekwe (fost căpitan al Blajului la finala Champions League din 2018, acum la CSO Voluntari) este, alături de Adelina Ungureanu (Italia), ambasadoare a acestui Campionat European.

La întâlnirea cu echipa națională sunt invitați toți iubitorii de sport din municipiul Blaj. Dacă în 2018 ei au avut posibilitatea de a se fotografia cu trofeul Ligii Campionilor, acum blăjenii vor putea să facă același lucru alături de cupa ce va fi oferită celei mai bune echipe naționale din Europa.

YouTube video

Reprezentativa feminină de volei a României este prima națională de sporturi de echipă care se va afla la Blaj, într-un oraș care a devenit, în ultimii zece ani, un pol al voleiului feminin românesc, grație performanțelor interne și europene realizate de CSM Volei Alba Blaj.

După terminarea Sălii Polivalente din Blaj, în cursul anului viitor, loturile naționale ale României vor disputa aici partidele din cadrul competițiilor continentale. La acest eveniment de gală, intrarea este liberă. Organizatori: Federația Română de Volei, Primăria Municipiului Blaj, Consiliul Județean Alba și CSM Volei Alba Blaj.

YouTube video

Turneul final al Campionatului European de volei feminin se va desfășura, în perioada 18 august – 4 septembrie 2021, în România (Cluj Napoca), Serbia (Belgrad), Croaţia (Zadar) şi Bulgaria (Plovdid).

YouTube video

În perioada 18-25 august 2021, la Cluj Napoca, se vor disputa meciurile grupei D. România va întâlni, în ordine, următoarele echipe naționale: Turcia, Suedia, Țările de Jos (Olanda), Finlanda și Ucraina. Primele patru clasate în grupă se vor califica în optimile de finală.

YouTube video

[nggallery id=8195]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea