Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| DN 74, DISTRUS de inundațiile din Țara Moților. Satul Cărpiniș, acoperit de pietre și mâl aduse de ape

Ziarul Unirea

Publicat

în

DN 74, DISTRUS de inundațiile din Țara Moților. Satul Cărpiniș, acoperit de pietre și mâl aduse de ape

Satul Cărpiniș din comuna Roșia Montană a fost, la fel ca multe localități din Țara Moților, distrus de către inundațiile care s-au petrecut ieri.

Așa cum se poate observa și în imaginile care au apărut în mediul online după încheierea dezastrului, o porțiune considerabilă a satului a ajuns să fie acoperită de mâl, material lemnos și pietre, care au fost aduse de ape.

De asemenea, DN74 a fost distrus de către viituri, bucăți din acesta fie fiind surpate, fie fiind acoperite de resturi.

Din cauza distrugerilor provocate de inundațiile din cursul serii trecute, DN74A, Abrud-Câmpeni, este blocat în totalitate.

O mare parte din zona Munților Apuseni a fost afectată de fenomenele datorate succesiunii codurilor de avertizare imediată, multe sate și comune înregistrând adevărate dezastre naturale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

REZULTATE olimpiada de limba română pentru școlile cu predare în limbile minorităților și pentru românii din diaspora: Elevi din Alba Iulia, Sebeș și Aiud, calificați la etapa națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

REZULTATE olimpiada de limba română pentru școlile cu predare în limbile minorităților și pentru românii din diaspora: Elevi din Alba Iulia, Sebeș și Aiud, calificați la etapa națională Etapa județeană a OLIMPIADEI NAȚIONALE DE LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ PENTRU ȘCOLI/SECȚII CU PREDARE ÎN LIMBILE MINORITĂȚILOR ȘI PENTRU ROMÂNII DIN DIASPORA − clasele V−XII, s-a desfășurat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea