Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE FOTO VIDEO|Alunecare de teren în Apuseni. Drumul dintre Vidra și Avram Iancu a fost DEBLOCAT

BONTEA Alexandru

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

UPDATE FOTO VIDEO|Alunecare de teren în Apuseni. Drumul dintre Vidra și Avram Iancu a fost DEBLOCAT

Drumul județean DJ 762, în zona Lunca Goiești, comuna Vidra, este blocat, ca urmare a unei noi alunecări de teren, în urma vremii nefavorabile din zona Apuseni, în cursul zilei de joi.

La momentul de față a intervenit SVSU Vidra pentru a elimina aluviunile de pe suprafața carosabilă.

Drumul Județean 762 face legătura între localitățile Vidra și Avram Iancu și Drumul Național DN75 care duce la Câmpeni.

YouTube video

„Traficul rutier este oprit pe DJ 762, între localitățile Vidra și Avram Iancu, din cauza unor alunecări de teren produse în zona localiții Goiești. În zonă nu exista rute alternative.

La fața locului există echipaje de poliție care acționează în sprijinul cetățenilor”, au transmis reprezentanții IPJ Alba.

Primarul comunei Vidra, Doru Petricele, a menționat că pentru deblocarea urgentă a acestuia acționează echipa SVSU din cadrul primăriei cu mai multe utilaje, cât și localnici care participă benevol la lucrările de curățare a carosabilului de pământ, pietre și copaci.

Drumul a mai fost blocat tot în același loc și ieri, dar a fost rapid deblocat, în mai puțin de o oră, de către aceeași echipă a SVSU Vidra.

Totodată, primarul a menționat că a solicitat și sprijinul S.C. Drumuri și Poduri Locale Alba, care urmează să sosească în cel mai scurt timp cu câțiva oameni și utilaje, pentru a face posibil reluarea traficului pe principalul drum ce face legătura între orașul Câmpeni și cele două localități de pe valea Arieșului Mic – Vidra și Avram Iancu.

Reamintim că județul Alba se află sub cod galben de inundații, până în 21 ianuarie, sâmbătă, la ora 12.00.

UPDATE ISU ALBA: Pentru degajarea aluviunilor de pe DJ 762, cauzate de alunecarea de teren produsă în zona localiții Goiești, în momentul de față se intervine cu 2 Excavatoare, 1 Buldoexcavator, 4 Basculante, 2 Tractoare cu remorca și 25 de voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Vidra.

UPDATE 2: În momentul de față drumul este deblocat iar circulația s-a reluat. Vicepreședintele Consiliului Județean Alba, Marius Hațegan, se află în acest moment pe drumul cu pricina.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Alegeri locale 2024: BEC a ANULAT (desființat), ca NELEGALE constituirea birourilor electorale din județul Alba!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Alegeri locale 2024: BEC a ANULAT (desființat), ca NELEGALE constituirea birourilor electorale din județul Alba! Biroul Electoral Central a deființat astăzi, prin hotărârea nr. 34, constituirea Biroului Electoral de Circumscripție Județeană nr. 1 Alba și a birourilor de circumscripție municipale, orășenești și comunale din Județul Alba. Practic întreaga procedură de constituire a birourilor electoarele din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea