Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| De mâine se deschide NOUL TALCIOC din Alba Iulia: Linie discontinuă pentru accesul spre talcioc și internet gratuit pentru cetățeni

BONTEA Alexandru

Publicat

în

FOTO VIDEO| De mâine se deschide NOUL TALCIOC din Alba Iulia: Linie discontinuă pentru accesul spre talcioc și internet gratuit pentru cetățeni

Începând de mâine, 13 noiembrie, cetățenii din Municipiul Alba Iulia se vor putea bucura de noul talcioc, care este amenajat în zona hotelului Tara din oraș.

Așa cum v-am promis, începând de duminică, 13 noiembrie, se deschide noul talcioc, Talcioc Tara. Deja astăzi este sâmbătă, 12, și au venit deja să își monteze corturi, în mare parte și-au ales locurile pentru vânzare, sunt provizorii, nu am făcut niciun contract, rămâne o săptămână sau două să vedem cum se așează, după care să definitivăm.

În mod special vor primi locuri bune cei care au casă de marcat, cei care au societate, iar la tarabele de acolo, persoane fizice care vor să își vândă lucruri personale.

YouTube video

Am făcut cerere către comisia din Primărie, au acceptat să întrerupă linia continuă, deci cei care vin din oraș pot să vireze stânga, să intre în talcioc, undeva vis-a-vis de bezinărie, exact perpendicular cu drumul care merge la Sews.

Drumul care merge către Sews, până la fosta barieră este un drum public, acolo se poate parca, dar îi atenționez să fie foarte atenți pentru că trecerea de pietoni este puțin lateral-stânga sau lateral-dreapta, să nu treacă direct strada pentru că poliția își va face datoria și probabil o să-i amendeze, deși duminica dimineața, când vin ei nu va fi circulație foarte mare.

YouTube video

Terenul pentru haine, pentru haine second-haine, noi, deja este aproape dat, ca și cel pentru alimentație publică, mici, virșli.

Programul stabilit de către Primărie este de la ora 06.00, până la ora 14.00. Avem patru toalete ecologice, o noutate va fi în zona alimentație publică va fi internet gratuit pentru toată lumea. Ori voi pune o parolă pe care să o comunic tuturor, ori îl voi lăsa free„, a declarat Ioan Lazăr.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș

Ioana Neag

Publicat

în

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș Bibliotecarul hunedorean Avram Iancu, a navigat 87 de km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș, la invitația lectorului universitar Horea Nascu. ”Crăișorul apelor”, așa cum a fost numit în urma performanțelor sale, Avram Iancu s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea