Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO: Daruri din suflet pentru copiii nevoiași, din partea Unității Militare 01585 Petrești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În încercarea de a păstra tradiția de sărbători și de a-i ajuta pe cei în nevoie, Unitatea Militară 01585 Petrești, prin colonelul Șimandan Dorel, în colaborare cu Moș Crăciun, a împărțit cadouri unor familii nevoiașe, în cadrul unei activități caritabile.

Citește și:  mesaje de Crăciun și mesaje de Anul Nou

Unitatea Militară 01585 Petrești l-a ajutat pe Moș Crăciun să ajungă mai devreme anul acesta la câțiva oameni nevoiași. Militarii au pus mână de la mână, au strâns bani și au cumpărat alimente și dulciuri pe care le-au dus sărmanilor.

Moș Crăciun a poposit mai întâi la 4 copilași care trăiesc într-o rulotă împreună cu părinții, apoi la alte cinci suflete care își duc zilele într-o baracă, cu mama lor.

Moșul nu a uitat să le bucure sărbătorile copiilor și cu jucării și hăinuțe. Militarii au rămas impresionați de micuții care își trăiesc copilăria în condiții grele, dar pe care voioșia nu îi părășește în ciuda greutăților: “Copilașii au nevoie de siguranța și căldura unui cămin, de o masă caldă, de hăinuțe cu care să poată merge la școală dar, mai ales, au nevoie să fie ajutați să nu-și piardă curajul de a trăi frumos și demn”, a fost mesajul Moșului.

https://www.youtube.com/watch?v=OKu4-sPKN98

Chipurile copiilor s-au luminat la vederea darurilor, iar inimile militarilor au crescut cu fiecare privire primită de la cei mici.

https://www.youtube.com/watch?v=QdlK4fOzM8U

Îmbrățișările lor, pline de o sinceră recunoștință, au fost pentru militari dovada că, deși greu încercați, copiii mai pot fi blânzi, primitori și mai pot crede în Moș Crăciun.

Domnul colonel Șimandan Dorel le mulțumește militarilor angrenați în această activitate: Gligor Marian Vladimir, Dorin Petraș și domnișoarei Nicoară Amalia. Pe acestă cale, comandantul unității militare adresează mulțumiri întregului personal pentru implicarea în acțiunea caritabilă și le urează Sărbători Fericite alături de cei dragi.

[nggallery id=6613]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea