Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| Dar din dar se face rai: Colectivul SAJ Alba a donat pachete pentru 18 familii izolate din comuna Întregalde, pentru a aduce fericire de sărbători și celor mai puțin norocoși

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Membrii Serviciului Județean de Ambulanță Alba au hotărât să-și ajute și în alt mod semenii, așa că au lăsat deoparte defibrilatoarele și monitoarele, aducând speranță și bucurie pentru 18 familii din comuna Întregalde.

Aceștia nu s-au lăsat învinși nici de oboseală, nici de programul extins de lucru din cauza pandemiei de coronavirus și s-au înțeles imediat pentru a sări în ajutorul persoanelor izolate și fără ajutor din această zonă de munte.

Salvatorii din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Alba au decis să aducă zâmbetul pe buze unor familii nevoiașe din comuna Întregalde, astfel au organizat o acțiune prin care au distribuit mai multe pachete cu alimente pentru sărbători.

YouTube video

Acest gând a pornit de la un coleg al acestora, originar din comuna Întregalde, care deja cunoștea câteva familii care ar avea nevoie de un mic ajutor în această perioadă.

Colegii au răspuns imediat inițiativei, formând pachete cu alimente pentru a oferi și celor defavorizați din puținul lor.

Citește și: FOTO| Dar din dar se face rai: Un bătran din Apuseni care locuiește singur în varf de munte a primit alimente pentru toată iarna

Împreună cu reprezentanții primăriei comunei au discutat și stabilit un număr de 18 familii cărora să le vină în ajutor în această perioadă a sărbătorilor.

„Înarmați” cu pachete au străbătut cu bucurie și voie bună toată comuna pentru a ajunge la casele izolate, trecând peste apă și urcând pe dealuri pentru că nicio familie sa nu rămână fără un mic dar de sărbători.

La finalul acestei zile în care au umblat în toată comuna pentru a „salva suflete”, o parte din aceștia s-au întors la muncă a-și relua activitatea.

[nggallery id=8073]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea