Rămâi conectat

Actualitate

FOTO VIDEO| Cum s-a petrecut ACCIDENTUL de la Piatra Craivii: Un tânăr practicant de motocross a ajuns la spital

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cum s-a petrecut ACCIDENTUL de la Piatra Craivii: Un tânăr practicant de motocross a ajuns la spital

În această după-amiază, la orele 14:43, Serviciul Public Județean Salvamont Salvaspeo Alba a fost alertat prin Dispeceratul 112 despre faptul că la Piatra Craivii s-a produs un accident a cărui victimă era un tânăr practicant de motocross.

Acesta se afla împreună cu un grup de prieteni, de asemenea practicanți de enduro.

CITEȘTE ȘI: ACCIDENT RUTIER la Piatra Craivii: Un motociclist, RĂNIT, după ce s-a răsturnat pe un teren accidentat

Două echipaje de salvatori montani au intervenit pentru evacuarea victimei. Aceasta a suferit multiple traumatisme la nas, picior și coloana vertebrala, în urma căzăturii cu motocicleta de teren.

După acordarea primului ajutor medical la fata locului, persoana a fost transportată până la echipajul ambulantei S.A.J., care l-a transportat la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Județean Alba pentru investigații amănunțite și îngrijiri medicale.

YouTube video

În aceasta perioadă, în condiții de temperaturi neobișnuit de mari și în lipsa zăpezii, multe persoane preferă să iasă în natură. Cu biciclete, motociclete, pe jos sau cu ATV-uri, experimentați sau cu mai puțină experientă, celor care aleg aceste mijloace de agrement le recomandam să manifeste prudență.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar

Ziarul Unirea

Publicat

în

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar Centrul Militar Judeţean Alba, prin Biroul Informare Recrutare, desfășoară activități de recrutare a candidaților pentru admiterea în instituţiile militare de învăţământ postliceal. Citește și: FOTO: Povestea Mariei Cioruță, o femeie din Alba, mama a 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea