Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

FOTO/ VIDEO: Cum arată BOMBA ECOLOGICĂ din centrul muncipiului Alba Iulia, invizibilă pentru autoritățile orașului

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Clădirea fostului cinematograf ”Columna” din centrul municipiului Alba Iulia este tot mai insalubră și mai periculoasă pentru locuitori, însă pare un loc invizibil pentru autorități. Deși, periodic, apar imagini care reflectă starea gravă de degradare în care se află imobilul, situația lui a rămas neschimbată peste ani și nici în viitor nu se întrevede vreo măsură prin care locul să fie curățat.

Aflat în adimistrarea companiei ,,RomaniaFilm“, fostul cinematograf Columna, situat pe strada Nicolae Titulescu din centrul oraşului, a funcţionat ani de zile ca local de distracție, lucru deranjant pentru locuitorii zonei. Ulterior acesta s-a închis iar clădirea a fost lăsată în paragină devend adăpost pentru oamenii străzii și depozit de gunoaie.

În urmă cu mai mulți ani, administraţia locală a încercat, fără succes, o preluare a clădirii, iar din starea în care se află azi putem deduce că s-a renunțat total la orce demers.

YouTube video

[nggallery id=7283]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Premieră națională la Rîmetea, în Alba: Tehnologia Gravity Industries Jet Suit testată de DSU pentru structurile Salvamont din România

Ziarul Unirea

Publicat

în

Premieră națională la Rîmetea, în Alba: Tehnologia Gravity Industries Jet Suit testată de DSU pentru structurile Salvamont din România Premieră națională la Rîmetea, în Alba: Tehnologia Gravity Industries Jet Suit a fost testată de DSU pentru structurile Salvamont din România. Exercițiu a avut loc luni, 20 mai 2024, la Baza Salvamont de la Rîmetea, în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea