Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

FOTO, VIDEO. Costel Constantin și-a lansat cartea ”Un actor printre rolurile sale”, la Alba Iulia: Volumul reprezintă 50 de ani din viața mea de actor

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

costel-constantin01Maestrul Costel Constantin și-a lansat, miercuri, la Alba Iulia, cartea ”Un actor printre rolurile sale”. În cele 400 de pagini actorul, care a precizat în repetate rânduri că că își iubește foarte mult meserie, își povestește cei 50 de ani de pe scenă.

Cartea reprezintă 50 de ani din viața sa de actor, a spus maesterul Constantin. Volumul a fost lansat la Art Cafe din Alba Iulia cu ocazia conferinței ”Cafeaua cu Tâlc”, prilejuită de Festivalul Internațional de Teatru ”Povești” Alba Iulia.

Actorul român de teatru și film a vorbit în cadrul conferinței despre momente care i-au marcat cariera și viața.

costel-constantin04”Einstein spunea: ”Nu încerca să fii o persoană de succes, încearcă să fii o persoană de valoare!” Nu vreau să dau lecții nimănui, dar, pentru mine, definiția realizării mele ca om a fost și ESTE aceasta: Hotărăște-te, conturează, construiește-ți un VIS, un vis al tău! Așază-l într-un plan de viață! Fă-ți o listă cu lucrurile pe care le dorești și care contează pentru tine și pentru cei din jurul tău. Alege-ți profesia și tovarășii de drum cu atenție mare! E momentul să-ți stabilești normele tale morale! Cântărește-ți puterile și capacitățile proprii cu care vrei să-ți realizezi VISUL! Am încercat să adun toate aceste aceste ingrediente într-un creuzet și cred că am reușit într-un procent bun să le armonizez! Am descoperit, cu timpul, că împlinirea visului, bucuria și satisfacția TREBUIE să aibă finalitate și pentru alți costel-constantin02semeni ai mei! Acum am certitudinea că viața mea a fost un șir de ”întâmplări providențiale”, care mi-au modelat destinul, pas cu pas. Cred că m-a iubit Dumnezeu, atât cât să fiu un om întreg și integru, să mă bucur de viața și de meseria care îmi place”, semnează, Costel Constantin, pe coperta cărții.

Acesta a spus că acest volum l-a dedicat soției lui, prezentă la cafeneaua din Alba Iulia, care îi este alături de circa 40 de ani.

Între cei care au cumpărat cartea, cu autograf și mesaj din partea maestrului, s-au numărat și președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, respectiv vicepreședintele Florin Roman.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea