Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

FOTO, VIDEO Clopoțel Raluca și Anghelescu Raul, Miss și Mister boboc 2015 la Colegiul ”HCC” din Alba Iulia. Moment inedit în mijlocul balului

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Clopoțel Raluca și Anghelescu Raul au câștigat, vineri, titlurile de Miss și Mister Boboc 2015 la Colegiul Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia. 

Balul bobocilor HCC01
Balul bobocilor 2015 la Colegiul ”HCC” din Alba Iulia a fost organizat, vineri, de la ora 18.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia și a ținut aproximativ 3 ore.

Juriul a oferit titlurile de Miss și Mister Popularitate, Oanei Potor și lui Adrian Stan.

Balul bobocilor HCC02

Și în acest an, ziarul ”Unirea” a organizat un concurs/sondaj în care internauții au avut ocazia să voteze concurenții preferați. Cele mai multe voturi au fost obținute de Cristina Todea (540) și Raul Fodoran (617), ei primind premiile de Miss și Mister Ziarul ”Unirea”. Vezi rezultatele sondajului AICI.

Concursul a avut cinci probe: prezentare, cultură generală, surpriză 1, dans și surpriză 2. La prima probă surpriză participanții au citit o frază cu cuvinte greu de pronunțat ținând un creion în gură, iar la doua, unul dintre concurenți a mimat, iar celălalt a trebuit să intuiască despre ce e vorba.

De surpriza serii a avut parte Dalia Todor, boboaca de la perechea nr. 6, care a împlinit 15 ani și a fost felicitată, pe scenă, de colegi și prieteni. Ea a primit un tort și i s-a cântat ”La mulți ani!”. Gestul colegilor a reprezentat un moment inedit, deosebit pentru Dalia, ea fiind vizibil impresionată.

Între probe, au fost organizate momente de break dace, muzicale, magie și stand up comedy.

Tema balului a fost ”Disco – anii `70”.

Competiția va fi prezentată de Andrei Negrea și Diana Vîtca, câștigătorii Balului bobocilor din 2013.

La bal au participat 9 perechi. În sală au fost prezente 570 de persoane.

Acestea, și alte fotografii, vor fi postate, luni, pe pagina de Facebook a ziaruluiunirea.ro pentru a putea fi descărcate.

[nggallery id=1241]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea