Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO/ VIDEO: ”Cine vrea să vadă ce înseamnă POTOPUL, să meargă în Pianu de Sus să vadă cum arăta o casă înainte de viitură și cum arată acum”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Imaginea dezastrului făcut de viitură este și mai dezolantă acum, după ce s-au retras apele care au lăsat în urma lor ruine, iar oamenii se uită îndurerați la ce s-a ales din agoniseala lor de o viață.

O cititoare a publicației noastre ne-a trimis câteva imagini cu o cabană distrusă de ape și îi îndeamnă pe cei care vor să afle cum arată Potopul, să meargă la Pianu de Sus, să o vadă.

”Mergeți în Pianu de Sus dupa pensiunea Iedera, la ultima casă, să vedeți ce este acolo. Cabana avea o curte mare cu mulți pomi și cu o terasă acoperită. Au fost distruse și 2 mașini, dintre care una nu avea nici 2 ani de când era cumpărată din fabrică. În cabană nu se mai poate locui nici dacă s-ar scoate tot nămolul adus de apă”, ne-a scris localnica din Pianu.

https://youtu.be/H_df4cHZ-t4

[nggallery id=7202]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea