FOTO, VIDEO. Cele cinci persoane, suspectate de furturi din locuințe cu prejudiciu de 600.000 de lei, reținute de polițiști

În cadrul activităţilor desfăşurate marți, toate cele cinci persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de „furt calificat”, „spălare de bani”, „fals în înscrisuri sub semnătură privată”, „uz de fals”, „instigare la uz de fals” şi „complicitate la spălare de bani”, au fost identificate şi conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, pentru continuarea cercetărilor.

Faţă de toate cele 5 persoane, poliţiştii de investigaţii criminale vor lua măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore.

furt locuinte01

Mâine, 06 iulie 2016, persoanele reţinute vor fi prezentate procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cu ocazia percheziţiilor au fost indisponibilizate în vederea dispunerii ulterioare a unor măsuri asiguratorii, următoarele bunuri şi valori : 5 autoturisme, suma de 500 euro şi 5000 lei, 2 arme cu muniţia aferentă (ambele neletale şi deţinute ilegal), un imobil, aparatură electrică şi electrocasnică.

Informaţii de background:

Azi, 05 iulie 2016, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, sprijiniţi de poliţişti din Sibiu şi Constanţa, au efectuat 8 percheziţii domiciliare,în Alba, Sibiu şi Constanţa, la persoane bănuite de comiterea unor furturi din imobile.

Din cercetări a reieşit că, în ianuarie 2015, 3 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 27 şi 49 de ani, din municipiile Sebeş, Sibiu şi Constanţa, ar fi pătruns într-o locuinţă din municipiul Sebeş, de unde au sustras bunuri şi sume de bani.

Prejudiciul cauzat a fost estimat la 600.000 lei.

Acţiunea beneficiază de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu şi Constanţa.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...