FOTO, VIDEO. Cei trei tineri din Roşia de Secaş, acuzați de viol și complicitate la viol, fapte comise pe o pășune, arestați preventiv

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Cei trei tineri din comuna Roșia de Secaș, acuzați de viol, complicitate la viol, furt și amenințare, fapte comise pe o pășune din apropierea municipiului Alba Iulia, au fost arestați preventiv, joi, la Judecătoria Alba Iulia. Minorul de 15 ani a fost arestat pentru 20 de zile, iar ceilalți doi băieți, de 18 și 22 de ani, pentru 30 de zile. Decizia nu e definitivă și poate fi atacată cu contestație.

   ”Ieri, 21 iunie, cei 3 tineri reținuți pt viol, complicitate la viol, furt si amenințare au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia si ulterior judecătorului de drepturi si libertăți din cadrul Judecătoriei Alba Iulia. Fata de toți inculpații a fost dispusă măsura arestării preventive ( pentru cei doi majori, pt o perioadă de 30 de zile, iar pt minor pt o perioadă de 20 de zile)”, potrivit Poliției Alba.

USR - Alegeri parlamentare 2020

O fată de 17 ani a fost violată de doi prieteni ai unui adolescent cu care întreținuse raporturi sexuale, pe o pășune din județul Alba, iar apoi au amenințat-o cu bătaia dacă reclamă faptele și i-au furat telefonul mobil. Cei trei au fost reținuți pentru viol, complicitate la viol, furt și amenințare.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Potrivit unui comunicat de presă trimis, joi, de Poliția Alba, cei trei tineri, de 15, 18 şi 22 de ani, cercetați pentru viol, complicitate la viol, ameninţare şi furt, sunt din comuna Roşia de Secaş, iar faptele s-au produs după ce consumaseră alcool în mai multe baruri.

”În sarcina acestora s-a reţinut faptul că, în data de 15 iunie, după ce ar fi consumat băuturi alcoolice în mai multe localuri din municipiul Sebeş, s-ar fi deplasat în municipiul Alba Iulia unde, tânărul de 18 ani ar fi invitat-o pe o minoră de  17 ani, din comuna Ighiu, pe care o cunoştea, la un local public din oraş. Acolo, împreună cu ceilalţi doi tineri ar fi consumat băuturi alcoolice, după care minora le-ar fi cerut să o ducă acasă însă ei au chemat un taxi cu care ar fi dus-o pe o păşune din comuna Daia Română. Acolo, minora ar fi întreținut, de bună voie, raporturi sexuale cu tânărul de 18 ani, după care ar fi fost violată de ceilalţi doi tineri”, potrivit IPJ Alba.

Ulterior, minora ar fi încercat să-şi sune mama însă ar fi fost agresată de tânărul de 22 de ani, iar cel de 18 ani i-ar fi sustras telefoanele mobile şi ar fi amenințat-o, cu acte de violenţă, în cazul în care va reclama faptele, potrivit Poliției.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii au reuşit să recupereze, de la tânărul de 18 ani, telefoanele victimei.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

?? 22 iunie 2018 at 15:40

Astfel de animale salbatice, ar trebui castrate pentru a nu perpetua.

Comentariile sunt oprite