Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| Cea mai scumpă „ocazie” spre Alba Iulia: Un bărbat ar fi fost păgubit de 200 de euro, după ce a transportat un individ cu mașina, din Cluj

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cea mai scumpă „ocazie” spre Alba Iulia: Un bărbat ar fi fost păgubit de 200 de euro, după ce a transportat un individ cu mașina, din Cluj

Un bărbat care a încercat să facă un „strop” de bine unui individ, pe care l-a luat „la ocazie”, a fost furat de o sumă importantă de bani.

Șoferul, care acum apelează la ajutorul persoanelor din mediul online, a spus că l-a luat pe individul în cauză la ocazie de pe calea Turzii din Cluj Napoca și l-a transportat spre municipiul Alba Iulia, înainte ca banii săi să fie furați.

YouTube video

Acesta a transmis și faptul că s-a plâns autorităților din Cluj după ce și-a pierdut banii și că își dorește să afle identitatea persoanei care l-a păgubit de o sumă importantă.

Va rămâne de văzut dacă bărbatul își va recupera într-un sfârșit banii și dacă poliția va reuși să îi dea de urmă individului acuzat de furt.

Sursa video: facebook


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea