Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO| Călin Popescu Tăriceanu, primit cu entuziasm la Alba Iulia. Vizită la Fabrica de porțelan ”Apulum” și în Cetatea Alba Carolina

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Călin Popescu Tăriceanu, candidatul independent la Președinția României a ajuns astăzi, la ora 12.00, în Alba Iulia, unde a vizitat Fabrica de porțelan ”Apulum” și principalele obiective turistice ale Cetății Alba Carolina: Traseul celor Trei Fortificații, Obeliscul lui Horea, Cloșca și Crișan, respectiv Muzeul ”Principia” din Piața Cetății.

Tariceanu, Alba Iulia07

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Călin Popescu Tăriceanu, Daniel Chițoiu și staff-ul de campanie au fost așteptați la Fabrica ”Apulum” de membrii PLR Alba, respectiv de conducerea fabricii. Președintele Senatului a vizitat instituția, a vorbit cu angajații despre procesul de producție, cât și despre principalele probleme economice cu care se confruntă clasa muncitoare.

Tariceanu, Alba Iulia06

”Majoritatea românilor muncesc de dimineața până seara și nu pot cumpăra o pâine la copii, iar alții au o grămadă de bani. Ceva trebuie schimbat. Pentru copiii noștri trebuie să faceți ceva. Dacă noi dăm un salariu decent la muncitori, ei nu mai pleacă din țară. Românul muncește și e foarte deștept. Omul vine și sâmbăta și duminica la lucru, dar să câștige un salariu decent”, a declarat o doamnă, angajată a fabricii.

Călin Popescu Tăriceanu a primit din partea directorilor Fabricii o cană specială pentru ceai, acesta spunând că îi prinde foarte bine, întrucât, de Crăciun, mai așteaptă un copil. Înainte de a pleca din Fabrică, Tăriceanu a vizitat expoziția și le-a dat sfaturi patronilor despre posibilitatea de accesare a ajutorului de stat pentru investiții.

Tariceanu, Alba Iulia17

Primul obiectiv vizitat în Cetatea Alba Carolina a fost Traseul celor Trei Fortificații, Tăriceanu fiind primit cu simpatie, amintindu-i-se că fondurile pentru reabilitarea Cetății au fost accesate în perioada în care el a fost premier. Tăriceanu s-a arătat impresionat de modul în care se realizează în fiecare zi schimbul Gărzii, asistând și la tragerea a trei salve cu tun.

Tariceanu, Alba Iulia23

Acesta s-a oprit preț de câteva minute la Hotel Medieval, la Statuia Obelisc, vizita terminându-se la Muzeul ”Principia” din Piața Cetății.

Tariceanu, Alba Iulia30

Astăzi, la Pavilionul Mercur din Alba Iulia, de la ora 16.30 se organizează evenimentul de final al campaniei prezidențiale a lui Călin Popescu Tăriceanu, pentru zona Ardeal.

[nggallery id=2506]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Sute de persoane și mașini verificate joi, de polițiștii și jandarmii din Alba: Amenzi de peste 22.000 de lei și 4 permise reținute

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sute de persoane și mașini verificate joi, de polițiștii și jandarmii din Alba: Amenzi de peste 22.000 de lei și 4 permise reținute În ultimele 24 de ore, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea