FOTO/ VIDEO: Bucurie pentru locuitorii din Sebeș – Patinoar gratuit și parc luminat feeric, în așteptarea deschiderii Târgului de Crăciun

Paul Voicu - Primar 2020

La Sebeș totul e pregătit pentru deschiderea Târgului de Crăciun ce va avea lor mâine, în 6 decembrie, începând cu ora 17.00. Patinoarul deja a fost asaltat de copii și tineri, iar parcul sclipește vesel, luminat cu mii de beculețe.

parc-sebes015Anul acesta administrația locală a dat contur, în zona centrală a orașului, unei povești de iarnă presărate cu personaje care să aducă bucurie copiilor, un patinoar cu acces gratuit, căsuțe decorate cu produse specifice Crăciunului, o zonă cu aparate de joacă. Pe scena montată în parc, vor sosi colindători, pentru a colora atmosfera cu cele mai frumoase cântece de iarnă și pentru a le oferi celor prezenți bucuria colindului străbun.

ELIT

Mihail David - 2020

Nu va lipsi nici Moș Crăciun la întâlnirea cu cei mai mici locuitori ai Sebeșului; el își va face apariția în seara zilei de 17 decembrie și va oferi cadouri celor prezenți.

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Patinoarul artificial va funcționa în regim de gratuitate pentru toți beneficiarii săi, până în data de 15 februarie 2017.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

5 Comentarii

Io Ionescu 5 decembrie 2016 at 23:05

Felicitari onor primar si consilieri! Avem patinoar natura,l cu cheag format in orasul mult luminat , inghetat bun la toate, dar de voi nezarit nici cum. Poti aluneca , chiar si rupe gatul, dar nu se vede din cristalul primariei! Nu- l amenajam, ca nu ne pasa. Gasim scuze, multe ca la prosti, ca acolo destul loc este. Oare unde o fi acel loc, se intreaba a lor ceata?
Le e greu, ca stramti la minte sunt ! Dati o tura prin oras si de-o fii sa n-am dreptate din ai mei logofeti stropiti cu jale, am sa va dau premiu de imbecilitate!
PS Daca nu gasiti patinoarul va rog sunati pe ultrascurte 001 sa aveti parte de servicul salvator, da Doamne romanului cei lipseste de mii de ani….. minte si nu numai… din pacate!

anda 6 decembrie 2016 at 8:46

Ai dreptate Ionescu…. Sebesul sa bucura de lacul de pe insula…si in loc sa-l amenajeze ,face un patinuar artificial care costa numai
noi stim….si blocheaza si strada…

SEBESEAN 6 decembrie 2016 at 12:41

Da, 150 000 de lei costa patinuarul ala. Cu acesti bani se putea renova o scoala sau ceva lucrari la spital.
Si da, avem lacul ala pe care am copilarit. Daca ingheta bine, daca nu nu. Era gratis, trebuia doar sa puna cativa angajati la acces eventual, un program oficial cu asistenta medicala si sa fie urmarita grosimea ghetii….si patinuarul era mult mai mare, mai aerisit, mai frumos, MAI SEBESEAN! Ca sa nu mai zic de mult mai putini bani cheltuiti.
CIUDAT ESTE FAPTUL CA LA ANUMITE REPORTAJE CE PRIVESC ACELE FABRICI CE NE POLUEAZA SI IN CARE APARE SI DNUL. PRIMAR, COMENTARIILE SUNT INCHISE. DE CE, ZIARUL UNIREA????????

Viorica 6 decembrie 2016 at 13:06

OPRITI ODATA PENTRU TOTDEAUNA POLUAREA CU SUBSTANTE KANCERIGENE DIN SEBES; PM2,5; PM 10; FORMALDEHIDA; OZON TROPOSFERIC, BENZEN, ETC !!!

INCHIDETI ABATOARELE DE PADURI DIN SEBES !!

STOPATI MORBIDITATEA ONCOLOGICA ALARMANTA DIN SEBES SI ALBA IULIA !!1

OPRITI HARTUIREA IN JUDECATI A TINERILOR CURAJOSI SI CINSTITI DIN SEBES DE CATRE MARELE POLUATOR KRONOSPAN !!!

IN 11 IANUARIE 2017 SE IMPLINESC 2 ANI DE LA MARELE MITING ANTIPOLUARE DIN SEBES ! SA SARBATORIM CURAJUL SEBESENILOR DE A SPUNE NU POLUARII KANCERIGENE !

HD 7 decembrie 2016 at 7:34

Jos cu toate autoritatile locale din Sebes….a ajuns Sebesul,cum erau in trecut Zlatna si Copsa Mica,dar nici unul dintre decidenti nu ia nici o masura.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...