Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO. Bucuria revederii după 20 de ani, la Colegiul ”HCC” din Alba Iulia. Directorul Valeriu Cerbu: De cei care îmi aduc aminte au realizat ceea ce și-au propus

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Circa 100 de absolvenți ai Promoției 1998 a Colegiului Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia s-au întâlnit, vineri, după 20 de ani de la terminarea liceului, directorul Valeriu Cerbu afirmând, în sala profesorală, că foștii elevi de care își aduce aminte au realizat ceea ce și-au propus pe plan profesional.

Absolvenții s-au întâlnit, la ora 11.30, în curtea și pe holurile liceului, unde au avut ocazia să socializeze, iar o jumătate de oră mai târziu s-au reunit la poza de grup.

Aceștia au urcat, apoi, în sala profesorală, unde au cântat Gaudeamus Igitur (Să ne bucurăm așadar) specific ceremoniilor de absolvire.

Directorul Colegiului ”HCC” din Alba Iulia, Valeriu Cerbu, a declarat că revederile după ani și ani sunt unele dintre cele mai frumoase evenimente din instituția de învățământ pentru că dascălii văd, astfel, că nu au fost uitați.

”În general, de cei care îmi aduc aminte au realizat ceea ce și-au propus. Acesta este un lucru, într-adevăr, remarcabil. Și chiar dacă nu ați realizat ceea ce v-ați propus inițial, iar drumurile s-au schimbat pe parcurs, din cauza diferitelor împrejurări, sper că drumul pe care sunteți este un drum bun, un drum ascendent și că peste cinci ani, când sperăm să ne revedem, veți ajunge într-o culme a carierei dumneavoastră, sau poate unii ați ajuns. După 30 de ani (n.r. de la terminarea liceului) începem să ne gândim că suntem sănătoși, că avem copii, că avem nepoți. Atunci încep alte discuții. Acum încă discutăm despre carieră și evoluția în carieră”, a spus prof. Valeriu Cerbu.

După întâlnirea din sala profesorală, profesorii diriginți, alături de foștii elevi, au mers în clasele în care aceștia au învățat, pentru încă o citire a catalogului.

YouTube video

[nggallery id=5794]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Directorul Liceului de Arte ”Regina Maria” din Alba Iulia, Daniel Fonoage, a câștigat definitiv procesul cu FSIE

Ziarul Unirea

Publicat

în

Directorul Liceului de Arte ”Regina Maria” din Alba Iulia, Daniel Fonoage, a câștigat definitiv procesul cu FSIE Daniel Fonoage, Directorul Liceului de Arte ”Regina Maria” din Alba Iulia, a câștigat definitiv procesul cu FSIE. Ieri, 18 aprilie, Judecătoria Alba Iulia a pronunțat soluția definitivă în procesul penal intentat de prof. Petru Damo, președintele Federației Sindicatelor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea