Rămâi conectat

Video

FOTO/ VIDEO Blaj aLive: Sute de persoane dansează şi cântă alături de trupa Voltaj pe Câmpia Libertăţii!

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Concert Voltaj 018Sute de persoane dansează şi cântă alături de trupa Voltaj pe Câmpia Libertăţii. Deşi nu este o vreme bună pentru un concert şi reprizele de ploaie torenţială nu au lipsit, fanii trupei Voltaj nu par să fie deloc afectaţi. Pe Câmpia Libertăţii din Blaj sutele de persoane prezente se distrează ca la 20 de ani!

Chiar dacă povestea trupei Voltaj a început cu mult timp în urmă, hituri precum „Albinuţa”, „Vara trecută”, „Asta-i viața”, „Și ce?”, „Povestea oricui”, „20 (de ani)” sau „Mi-e dor de ” au tot fost fredonate de un public larg începând cu 1998, când Voltaj a abordat o nouă direcție muzicală, odată cu schimbarea componenței și venirea în trupă a vocalului Călin Goia.

Pentru noile generații Voltaj se definește printr-un sound ce combină stilul pop-rock cu muzica electronică și prin apariții live incendiare. Piesele lor antrenate, versurile pline de optimism și povești de dragoste, au cucerit definitiv inimile fanilor din toată țara și au rămas, săptămâni la rând, în topurile muzicale ale radiourilor și televiziunilor naționale.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Video

Video

Ce nu se face în ziua de Paște. Tradiția pe care trebuie să o respecte toți credincioșii pentru noroc și sănătate

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Ce nu se face în ziua de Paște. Tradiția pe care trebuie să o respecte toți credincioșii pentru noroc și sănătate Sărbătoarea de Paște este cea mai importantă sărbătoare creștină, care celebrează Învierea lui Iisus Hristos, la trei zile după răstignirea sa pe cruce. Această sărbătoare este sărbătorită în fiecare an în prima duminică după […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea