FOTO/ VIDEO/ ”Bikers Party Alba Iulia 2016”: Motocicliști din toată țara, în turul municipiului

Zeci de motocicliști din toată țara au făcut, sâmbătă, turul municipiului – un reper din programul evenimentului ”Bikers Party Alba Iulia 2016”, care se desfășoară în acest weekend la Pensiunea ”Drumul Dragostei” dn apropiere de Alba Iulia. Festivalul organizat de asociația Apulum Bikers are ca scop reunirea în ”Cealaltă capitală” a membrilor cluburilor de motociclism din întreaga țară, cărora li se vor adăuga și alți invitați, într-o sărbătoare a tuturor iubitorilor sportului pe două roți.

Moto05Un alt scop al evenimentului este o campanie caritabilă destinată Centrului ”Maria Beatrice” Alba Iulia, unde foarte mulți copii cu dizabilități și accidentați sunt tratați în cele mai bune condiții. ”Prin această campanie încercăm să ajutăm, cu sprijinul fiecăruia, la dotarea cu echipament terapeutic de care au nevoie”, precizează organizatorii.

Manifestarea mai cuprinde parade ale costumelor și dotărilor auxiliare, jocuri și concursuri interactive, concerte și recitaluri ale unor formații rock din România (Bucovina, Times of Need, Breathelast, Goodday, Krepuskul, Sanctuar, Stardust).

Festivaluri de acest gen au loc de mai mulți ani și în alte orașe din România , unde au căpătat o adevărata tradiție.

PROGRAM FESTIVAL MOTO ALBA 2016, pentru sâmbătă 25 iunie:
16:00 Concursuri de baut bere
18:00 Concurs custom 19:00 Concert StarDust
20:00 Concert Sanctuar
21:00 Decernarea premilor
22:00 Concert GoodDay
23:00 Concert Bucovina
00:30 Erotic Show 18+
01:00 Program liniste

Inchiderea oficiala a evenimentului are loc duminică, la ora 11.00

Potrivit organizatorilor, programul poate suferi modificări pe parcursul evenimentului sau în timpul acestuia, în funcție de diverse împrejurări.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...