// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');
ALBAFEST - 2019

FOTO, VIDEO. Bărbat din Moldova lui Ștefan cel Mare, la Alba Iulia, cu măgărușul Ghiocel, în fața coloanei la Marșul Unirii. E îmbrăcat în haine populare și cu opinci

Un bărbat a venit din Piatra Neamț, comuna Ștefan cel Mare, la Marșul Unirii, cu măgărușul său Ghiocel, și s-a așezat în fața coloanei. El este îmbrăcat în port popular și are opinci.

Câteva mii de oameni participă la un marş al Unirii României cu Basarabia, la Alba Iulia. Participanţii au ajuns în Gara Teiuş din mai multe judeţe ale ţării, au steaguri şi cântă cântece patriotice.

În fața coloanei s-a așezat un vârstnic îmbrăcat în costum popular, care a venit special din Moldova pentru acest eveniment.

Participanții la marș au steaguri tricolore, fulare şi mulţi sunt îmbrăcaţi în haine populare. Participanţii afişează în principal mesajul ”România, o ţară unită” şi cântă cântece patriotice.

Coloana este condusă, de asemenea, de un tricolor pe care scrie ”Uniţi sub tricolor”.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419