FOTO, VIDEO. Autostrada Sebeș-Turda. Asociația Pro Infrastructura: Încă o amânare a deschiderii lotului 3, o crimă la adresa șoferilor

Asociația Pro Infrastructura a scris, marți, pe Facebook, că încă o amânare a deschiderii lotului 3 al Autostrăzii Sebeș-Turda este ”o crimă la adresa șoferilor care se deplasează pe drumul național paralel”, și ”pe care au loc accidente frecvente”, solicitând Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere să publice ”imediat rezultatele testelor realizate atât de CESTRIN care ar fi arătat neconformități, precum și rezultatele testelor echivalente făcute de Supervizorul FIDIC (DRDP Cluj)”.

”Astăzi, 09.01.2018, comisia de recepție s-a întrunit pe lotul 3 al Autostrăzii A10 Sebeș-Turda pentru a stabili dacă sunt întrunite rigorile legale necesare recepției acestui tronson de autostradă. Purtătorul de cuvânt al CNAIR a declarat faptul că există în continuare o serie de neconformități care ar pune în pericol siguranța circulației (probleme legate de rugozitatea și planeitatea asfaltului).

Din punctul nostru de vedere, încă o amânare a deschiderii acestui lot de autostradă din motive discutabile este atât o crimă la adresa șoferilor care se deplasează pe drumul național paralel și pe care au loc accidente frecvente, cât și o bătaie de joc față de banul public, existând un risc ridicat de a plăti daune financiare considerabile constructorului pentru această tergiversare.

În acest sens, solicităm CNAIR să publice IMEDIAT rezultatele testelor realizate atât de CESTRIN care ar fi arătat neconformități, precum și rezultatele testelor echivalente făcute de Supervizorul FIDIC (DRDP Cluj)”, a scris Pro Infrastructura, care monitorizează lucrările derulate pe autostrăzile din România.

Citește și VIDEO/ Autostrada Sebeș-Turda, lotul 3: Elementele pentru siguranța rutieră, neîntrunite. Se va circula cel târziu în martie

 

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

6 Comentarii

Eu 10 ianuarie 2018 at 13:16

Voi sunteti normali la cap? Vreti neaparat sa avem iarasi drumuri in vesnice reparatii? Nu inteleg de ce puneti presiune sa se inaugureze petecul asta de drum asa cu probleme! Plus ca nu ajuta la nimic pana ce nu se face lotul 2,zonele aglomerate raman la fel!

Tara lui Papura Voda 10 ianuarie 2018 at 16:29

De cei de la CNAIR care au testat rugozitatea asfaltului dand cu degetul ca pe gresie in baie, ce spui ?
De A1 inainte de Sibiu, unde doua dealuri o iau la vale inspre autostrada si tu circuli pe ea asa cum e, ce spui ?
Cine nu e normal la cap ?
As vrea sa te vad stand in coloana o ora si jumatate inainte de Aiud, zona Miraslau, sa vezi tu cum ti-ar fi de folos pana si “pestecul” asta pe care il numesti tu !

Eu 12 ianuarie 2018 at 11:01

Ok,sa ii dea drumul si apoi vei sta la fel de mult in coloana la cele 2 capete de tranzit de pe peticul ala de sosea rapida inapoi pe nationala.lol

Tara lui Papura Voda 10 ianuarie 2018 at 16:30

petecul*

Unu din Alba 10 ianuarie 2018 at 20:24

Lotul asta nu are nici un fel de problema . Problema cea mai mare e CNAIR care cauta nod in papura sa nu deschida o autostrada perfect functionabila. Traim in Romania totul este posibil din pacate

Octav 10 ianuarie 2018 at 20:29

Compania de drumuri, niște corupti aroganți și obraznici. Nu sunt de pus decât la sapa!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...