FOTO/ VIDEO: Albaiulianul Cosmin Buzgure (Cain) a plecat la Londra să-și îndeplinească visul – săli pline și prezență în top-uri. S-a înscris la universitatea absolvită de Freddie Mercury și a lansat piesa ”I was dead”

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

”Cain”,  pe numele său real Cosmin Buzgure, a absolivt Liceul De Muzică și Arte Plastice din Alba Iulia. Plecat să studieze în străinătate, acesta a ales Londra, capitala Marii Britanii, considerând că este un mediu propice pentru dezvoltarea lui, atât profesională cât și personală.

Cosmin BuzgureIubind arta cu toate detaliile ei, a ales să se dedice în profunzime muzicii pentru a-și îndeplini visul. În prezent el studiază la renumita University of West London, una dintre cele mai bune centre academice internaționale, cu o istorie de peste 150 de ani, la care au studiat artiști precum Freddie Mercury – solistul trupei Queen, John Webber și mulți alții.

USR - Alegeri parlamentare 2020

La 22 de ani ”Cain” visează la săli pline și piese în top-uri, fiind deja familiarizat cu scena, în urma participării la diverse evenimente, însă știe că secretul succesului stă în munca depusă.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

El a lansat piesa ”I was dead”, o producție semnată VEEA Music, pe versurile scrise de Cain, Vlad „Kafu” Alexandru și Delia Gligor, Mix & Master realizat de Opruța „Tagg” Adrian și Artwork semnat de One Design.

”Fiind piesa mea de debut, sunt entuziasmat de faptul că totul a ieșit exact cum mă așteptam. După ore întregi de muncă, visul meu pare să prindă contur, iar colaborarea cu VEEA Music nu poate decât să mă încânte și mai tare, datorită experienței oamenilor cu care lucrez și sound-ului fresh care se pliază pe stilul meu. Țin să le mulțumesc tuturor pe această cale, le sunt profund recunoscător pentru susținere”, a spus tânărul albaiulian.

Piesa ”I was dead” a atins deja numărul de 27.000 vizualizări pe SoundCloud. (Z.U.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Btk 30 martie 2016 at 21:59

Baaaa puyaaaa

Comentariile sunt oprite