FOTO/ VIDEO: Alba Iulia se pregătește pentru sărbătorile de iarnă. În Cetatea Alba Carolina a început deja instalarea iluminatului festiv

Administrația locală din Alba Iulia pregătește orașul pentru sprbători. În Cetatea Alba Carolina se lucrează la instalarea iluminatului festiv. Mii de beculețe, figurine, stele și bolte de lumini vor fi montate și în acest an în Cetate și pe artele principalele din oraș, pentru a reda atmosfera specifică celei mai frumoase perioade din an.

Cei care s-au plimbat sâmbătă prin Cetatea Alba Carolina, au putut observa primele beculețe și ghirlande luminoase montate pe podul de la Poarta a IV a. Angajații firmei care se ocupă de iluminatul festiv vor împodobi totul treptat, pentru ca până la începutul lunii decembrie orașul Marii Uniri să îmbrace din nou straie de sărbătoare.

Punctul de atracţie al municipiului Alba Iulia îl va reprezenta cu siguranță și în acest an Parcul Sărbătorilor de Iarnă din Piața Cetății. La fel ca și anul trecut, în cadrul acestuia, vor fi amplasate chioşcuri din lemn destinate desfăşurării de activităţi de alimentaţie publică și comercializării produselor de artizanat. De asemenea, nu va lipsi bradul, patinoarul și scena în aer liber destinată spectacolelor, întreaga piață fiind învăluită de pavilionul cu mii de luminițe.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...