Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO-VIDEO: Aiudeanul Andrei Cordea, prezentat oficial la Al Tai (Arabia Saudită) | Contract de aproape 3 milioane de euro pentru fotbalistul din Alba

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Aiudeanul Andrei Cordea (24 de ani) a fost prezentat oficial la Al Tai, formație din prima ligă a Arabiei Saudite, echipă pregătită în trecut de Mirel Rădoi.

Internaționalul român, jucător de bandă dreapta, a semnat un contract valabil două sezoane cu noua sa echipă, cu posibilitatea prelungirii cu încă un an, urmând să încaseze aproape 3 milioane de euro.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Al Tai, ocupanta locului 9 în ultimul sezon din Arabia Saudită, a plătit 1,3 milioane de euro pentru transferul lui Andrei Cordea de la FCSB. După două etape în actualul sezon, Al Tai se clasează pe poziția a 11-a, cu o victorie și un eșec.

În schimbul transferului lui Andrei Cordea, FCSB va încasa 1.315.000 de euro, după ce latifundiarul din Pipera îl cumpărase în iulie 2021 de la Academica Clinceni cu 50.000 de euro.

Înainte să ajungă la Al Tai, Andrei Cordea a jucat la FCSB, Academica Clinceni, FC Hermannstadt, Novara și FC Ardealul.

În tricoul vicecampioanei României, Andrei Cordea a jucat în 95 de meciuri, a dat 16 goluri și a oferit 13 assisturi.

Prezentarea oficială a avut loc ieri. La scurt timp, Cordea a făcut cunoștință și cu lotul pregătit de croatul Kresimir Rezic.

La scurt timp după prezentare, Andrei Cordea a transmis un mesaj pe rețelele de socializare:

Vreau să mulțumesc clubului FCSB pentru acești doi ani în care m-am simțit extraordinar. Colegilor, staff-ului și Peluzei Nord pentru toată susținerea acordată. Forța Steaua

Andrei Cordea ar putea debuta la noua formație joi, 24 august, de la ora 18:00, pe teren propriu, contra lui Al-Wehda.

În ianuarie, Andrei Cordea putea pleca de la FCSB la Augsburg, clasată pe locul 15 la finalul precedentului sezon din Bundesliga. Prețul cerut de Gigi Becali a fost considerat prea mare de nemți.

Finanțatorul roș-albaștrilor a solicitat inițial cinci milioane de euro, apoi patru. Augsburg era dispusă să ofere trei milioane, iar transferul a picat.

Acum, Gigi Becali l-a cedat pe Cordea în Arabia Saudită, la Al Tai, pentru ceva mai mult de 1,3 milioane de euro. Dacă îl vindea în iarnă, la Augsburg, finanțatorul FCSB făcea un profit mai mare cu 1,7 milioane.

Sursa: Gazeta Sporturilor


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea