Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| AGANA – O poveste parfumată: Cum au transformat doi tineri din Alba Iulia pasiunea pentru parfumuri în propria afacere

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO VIDEO| AGANA – O poveste parfumată: Cum au transformat doi tineri din Alba Iulia pasiunea pentru parfumuri în propria afacere

Într-un gest îndrăzneț și plin de pasiune, doi tineri din Alba Iulia, Gabriela și Adi Nanu, au pus bazele propriului brand de parfumuri – AGANA. Această poveste aromată a început acum 6 luni, după nunta lor, când cei doi proaspeți căsătoriți au realizat că visul lor este să creeze ceva cu adevărat special în lumea parfumurilor.

Lansarea oficială a AGANA a avut loc în data de 19 noiembrie, la locația din Alba Mall, oferind iubitorilor de parfumuri o oportunitate de a descoperi arome îndrăznețe și distinctive.

Întrebarea firească care se pune este: Cum s-a născut această idee? Adi Nanu a răspuns cu entuziasm: „De mici suntem amândoi pasionați de parfumuri și ne-am decis să construim ceva al nostru. Așa că am hotărât să ne deschidem propriul brand de parfumuri.”

Produsele AGANA sunt produse în Dubai, iar Gabriela și Adi le aduc în Alba Iulia, precum și pe piața națională prin intermediul unui site dedicat. „În Dubai am găsit ceea ce ne dorim, aromele pe care ni le doream în parfumurile noastre. Fiecare notă din fiecare parfum sunt alese de noi. Noi am mers cu ideile noastre, iar ei au adus visul nostru la realitate.”

Procesul de la concepție la produsul final a fost unul meticulos și pasionant, cum au confirmat cei doi antreprenori entuziaști: „De la prima idee și până la primul produs așezat pe raft, tot procesul a durat undeva la 6 luni.”

Cu privire la alegerea notelor și parfumurilor, Adi Nanu a explicat: „A fost subiectiv. Amândoi fiind pasionați, știam ce ne dorim și de-acolo am plecat. Acum avem cele 4 baze, iar de-aici putem jongla cu ele, în funcție de cerere și ce vedem e mai apreciat.”

Întrebat dacă au avut momente dificile în această călătorie antreprenorială, Adi a răspuns cu sinceritate: „Încă nu, suntem o firmă mică, am avut norocul ca toate să meargă ca pe roate. Sunt sigur că vom întâmpina și momente frumoase și momente mai dificile.”

Așadar, AGANA nu este doar un brand de parfumuri, ci o poveste de curaj, pasiune și determinare care a prins viață datorită visului și eforturilor dedicate a doi tineri antreprenori din Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Cum arată malul Ampoiului, după petrecerea de Anul Nou a srilankezilor, la Alba Iulia: ”Totul e lună bec, mai frumos ca înainte”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cum arată malul Ampoiului, după petrecerea de Anul Nou a srilankezilor, de la Alba Iulia: ”Totul e lună bec, mai frumos ca înainte” Sâmbătă, 27 aprilie 2024, malul râului Ampoi a fost locul de desfășurare a petrecerii de Anul Nou, organizată de comunitatea srilankezilor din România. Sute de persoane au petrecut la Alba Iulia, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea