Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| AGANA – O poveste parfumată: Cum au transformat doi tineri din Alba Iulia pasiunea pentru parfumuri în propria afacere

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

FOTO VIDEO| AGANA – O poveste parfumată: Cum au transformat doi tineri din Alba Iulia pasiunea pentru parfumuri în propria afacere

Într-un gest îndrăzneț și plin de pasiune, doi tineri din Alba Iulia, Gabriela și Adi Nanu, au pus bazele propriului brand de parfumuri – AGANA. Această poveste aromată a început acum 6 luni, după nunta lor, când cei doi proaspeți căsătoriți au realizat că visul lor este să creeze ceva cu adevărat special în lumea parfumurilor.

Lansarea oficială a AGANA a avut loc în data de 19 noiembrie, la locația din Alba Mall, oferind iubitorilor de parfumuri o oportunitate de a descoperi arome îndrăznețe și distinctive.

Întrebarea firească care se pune este: Cum s-a născut această idee? Adi Nanu a răspuns cu entuziasm: „De mici suntem amândoi pasionați de parfumuri și ne-am decis să construim ceva al nostru. Așa că am hotărât să ne deschidem propriul brand de parfumuri.”

Produsele AGANA sunt produse în Dubai, iar Gabriela și Adi le aduc în Alba Iulia, precum și pe piața națională prin intermediul unui site dedicat. „În Dubai am găsit ceea ce ne dorim, aromele pe care ni le doream în parfumurile noastre. Fiecare notă din fiecare parfum sunt alese de noi. Noi am mers cu ideile noastre, iar ei au adus visul nostru la realitate.”

Procesul de la concepție la produsul final a fost unul meticulos și pasionant, cum au confirmat cei doi antreprenori entuziaști: „De la prima idee și până la primul produs așezat pe raft, tot procesul a durat undeva la 6 luni.”

Cu privire la alegerea notelor și parfumurilor, Adi Nanu a explicat: „A fost subiectiv. Amândoi fiind pasionați, știam ce ne dorim și de-acolo am plecat. Acum avem cele 4 baze, iar de-aici putem jongla cu ele, în funcție de cerere și ce vedem e mai apreciat.”

Întrebat dacă au avut momente dificile în această călătorie antreprenorială, Adi a răspuns cu sinceritate: „Încă nu, suntem o firmă mică, am avut norocul ca toate să meargă ca pe roate. Sunt sigur că vom întâmpina și momente frumoase și momente mai dificile.”

Așadar, AGANA nu este doar un brand de parfumuri, ci o poveste de curaj, pasiune și determinare care a prins viață datorită visului și eforturilor dedicate a doi tineri antreprenori din Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

INCENDIU la o cabană de lemn din Valea Lungă: Intervin pompierii din Blaj

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un incendiu a izbucnit sâmbătă noaptea în localitatea Valea Lungă, la o cabană de lemn. Au intervenit pompierii din Blaj.

Citește și: Urmările vântului puternic la Alba Iulia: Elementele din acoperișul unei clădiri s-au desprins. Au intervenit pompierii

Garda de intervenție Blaj intervine cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și o EPA în localitatea Valea Lungă, satul Glogoveț.

Din informațiile preliminare ar fi vorba despre un incendiu izbucnit la o cabana din lemn.

Misiunea este în dinamică, revenim cu detalii.

Foto: arhivă

 


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare