Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO, VIDEO| Activități online pentru prichindeii de la Grădinița cu program prelungit nr. 9 din Alba Iulia: Jocuri realizate în casă cu copiii, astfel încât timpul să treacă într-un mod cât mai simplu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Seria activităților începute în primăvară continuă și toamna pentru prichindeii de la Grădinița cu program prelungit nr. 9 din Alba Iulia. Pentru a face această perioadă una cât mai ușoară, educatoarele copilașilor vin cu câteva propuneri de activități care pot fi realizate în casă cu copiii, astfel încât timpul să treacă într-un mod mai simplu.

Astfel, le sugerăm să deseneze, picteze, modeleze, să dezlege ghicitori, să asculte povești și cântecele. Îi încurajăm să facă ordine în camera lor, să sorteze haine, să organizeze jucării punând accent astfel pe viața practică.

La vârsta preșcolară copiii trebuie învățați să strângă jucăriile pe care le-au folosit. Dacă până la această vârstă recomandările sunt doar să le amintițm despre cum e bine să procedeze, fără însă a impune acest lucru, la ceastă vârstă ei trebuie să adune jucăriile și să aibă grijă ca locul în care se joacă să fie mereu ordonat.

YouTube video

Acest lucru îi va ajuta mai târziu, întrucât creează obișnuințe sănătoase care la maturitate se vor proiecta și asupra altor aspecte ale vieții lor. De asemenea, pe lângă faptul că îi responsabilizează, aceaste activități îi ține ocupați.

Iată o activitate integrată propusă pentru grupa mijlocie (Fluturași), de la Grădinița cu program prelungit nr. 9 din Alba Iulia.  Activitatea este integrată din mai multe domenii: știință-matematică, DEC – desen și modelaj.

Feedbackul este foarte bun, ceea ce ne încurajează și pe noi, dascăli, să găsim metode cât mai variate pentru preșcolarii noștri.

Nagy Edina

[nggallery id=8031]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit luni seara, în localitatea Spătac. Intervin pompierii din Blaj pentru stingerea flăcărilor. Garda de intervenție Blaj intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Spătac. Din primele informații, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea