Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO| Acțiune a polițiștilor din Alba Iulia împreună cu RAR, pentru verificarea stării tehnice a autovehiculelor: Un permis de conducere REȚINUT și 7 certificate de înmatriculare RETRASE

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vineri, 22 mai 2020, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a organizat începând cu ora 22,00, o acţiune împreună cu Registrul Auto Român – Reprezentanța Alba, pentru verificarea stării tehnice a autovehiculelor.

Acțiunea s-a desfășurat pe Bulevardul Horea din m unicipiul Alba Iulia, în zona stației de carburanți Florea.

Polițiștii împreună cu reprezentanți ai RAR au acționat pentru depistarea autovehiculelor cu defecțiuni tehnice sau care nu respectă normele tehnice pentru a fi conduse, pe drumurile publice, în condiții de siguranță. În 3 ore au fost aplicate 16 amenzi, 4 dintre acestea pentru defecțiuni tehnice.

YouTube video

”S-au efectuat activități pe linia verificării legalității stării tehnice a autovehiculelor. Acțiunea mai are ca scop verificarea stării psiho-fizice a conducătorilor auto prin testarea cu aparatul alcooltest și impunerea vizibilității elementului polițienesc pentru prevenirea accidentelor rutiere cu consecințe grave”, a spus comisarul Muntean Răzvan, șeful de birou Drumuri Naționale și Europene.

YouTube video

În noaptea de 22/23 mai 2020, între orele 22,00 – 01,00, polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliției Județean Alba, împreună cu reprezentanți ai Registrului Auto Român – Reprezentanța Alba, au organizat, pe raza municipiului Alba Iulia, o acțiune care a avut ca scop verificarea stării tehnice a autovehiculelor.

În cele 3 ore, au fost verificate 17 autovehicule și au fost constatate 16 abateri de natură contravențională. Dintre sancțiuni, 4 au fost aplicate pentru defecțiuni sau neconformități la instalațiile electrice, 3 pentru folii neomologate și una pentru eliminarea de noxe peste limita legală.

Alte 8 sancțiuni au fost aplicate la abateri de la normele legale prevăzute de OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

A fost reținut în permis de conducere și au fost retrase 7 certificate de înmatriculare, toate pentru defecțiuni tehnice.

[nggallery id=7912]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal O șoferiță de 21 de ani, din Vidra, a fost prinsă la volan cu permisul suspendat. Polițiștii din Câmpeni i-au făcut dosar penal. Citește și: Tânăr din Abrud, prins de polițiști MORT DE BEAT la volan: Avea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea