FOTO, VIDEO| Acțiune a polițiștilor din Alba Iulia împreună cu RAR, pentru verificarea stării tehnice a autovehiculelor: Un permis de conducere REȚINUT și 7 certificate de înmatriculare RETRASE

Vineri, 22 mai 2020, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a organizat începând cu ora 22,00, o acţiune împreună cu Registrul Auto Român – Reprezentanța Alba, pentru verificarea stării tehnice a autovehiculelor.

Acțiunea s-a desfășurat pe Bulevardul Horea din m unicipiul Alba Iulia, în zona stației de carburanți Florea.

ELIT

Polițiștii împreună cu reprezentanți ai RAR au acționat pentru depistarea autovehiculelor cu defecțiuni tehnice sau care nu respectă normele tehnice pentru a fi conduse, pe drumurile publice, în condiții de siguranță. În 3 ore au fost aplicate 16 amenzi, 4 dintre acestea pentru defecțiuni tehnice.

Mihail David - 2020

”S-au efectuat activități pe linia verificării legalității stării tehnice a autovehiculelor. Acțiunea mai are ca scop verificarea stării psiho-fizice a conducătorilor auto prin testarea cu aparatul alcooltest și impunerea vizibilității elementului polițienesc pentru prevenirea accidentelor rutiere cu consecințe grave”, a spus comisarul Muntean Răzvan, șeful de birou Drumuri Naționale și Europene.

În noaptea de 22/23 mai 2020, între orele 22,00 – 01,00, polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliției Județean Alba, împreună cu reprezentanți ai Registrului Auto Român – Reprezentanța Alba, au organizat, pe raza municipiului Alba Iulia, o acțiune care a avut ca scop verificarea stării tehnice a autovehiculelor.

În cele 3 ore, au fost verificate 17 autovehicule și au fost constatate 16 abateri de natură contravențională. Dintre sancțiuni, 4 au fost aplicate pentru defecțiuni sau neconformități la instalațiile electrice, 3 pentru folii neomologate și una pentru eliminarea de noxe peste limita legală.

Alte 8 sancțiuni au fost aplicate la abateri de la normele legale prevăzute de OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

A fost reținut în permis de conducere și au fost retrase 7 certificate de înmatriculare, toate pentru defecțiuni tehnice.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...