Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO| Acțiune a polițiștilor din Alba Iulia împreună cu RAR, pentru verificarea stării tehnice a autovehiculelor: Un permis de conducere REȚINUT și 7 certificate de înmatriculare RETRASE

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vineri, 22 mai 2020, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a organizat începând cu ora 22,00, o acţiune împreună cu Registrul Auto Român – Reprezentanța Alba, pentru verificarea stării tehnice a autovehiculelor.

Acțiunea s-a desfășurat pe Bulevardul Horea din m unicipiul Alba Iulia, în zona stației de carburanți Florea.

Polițiștii împreună cu reprezentanți ai RAR au acționat pentru depistarea autovehiculelor cu defecțiuni tehnice sau care nu respectă normele tehnice pentru a fi conduse, pe drumurile publice, în condiții de siguranță. În 3 ore au fost aplicate 16 amenzi, 4 dintre acestea pentru defecțiuni tehnice.

YouTube video

”S-au efectuat activități pe linia verificării legalității stării tehnice a autovehiculelor. Acțiunea mai are ca scop verificarea stării psiho-fizice a conducătorilor auto prin testarea cu aparatul alcooltest și impunerea vizibilității elementului polițienesc pentru prevenirea accidentelor rutiere cu consecințe grave”, a spus comisarul Muntean Răzvan, șeful de birou Drumuri Naționale și Europene.

YouTube video

În noaptea de 22/23 mai 2020, între orele 22,00 – 01,00, polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliției Județean Alba, împreună cu reprezentanți ai Registrului Auto Român – Reprezentanța Alba, au organizat, pe raza municipiului Alba Iulia, o acțiune care a avut ca scop verificarea stării tehnice a autovehiculelor.

În cele 3 ore, au fost verificate 17 autovehicule și au fost constatate 16 abateri de natură contravențională. Dintre sancțiuni, 4 au fost aplicate pentru defecțiuni sau neconformități la instalațiile electrice, 3 pentru folii neomologate și una pentru eliminarea de noxe peste limita legală.

Alte 8 sancțiuni au fost aplicate la abateri de la normele legale prevăzute de OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

A fost reținut în permis de conducere și au fost retrase 7 certificate de înmatriculare, toate pentru defecțiuni tehnice.

[nggallery id=7912]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO: Andra și Sarah eleve la Colegiul Național „Titu Maiorescu” din Aiud, calificate la etapa națională a olimpiadelor de limba engleză și logică

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Andra și Sarah eleve la Colegiul Național „Titu Maiorescu” din Aiud, calificate la etapa națională a olimpiadelor de limba engleză și logică Două eleve de la Colegiul Național „Titu Maiorescu” din Aiud s-au calificat la etapele naționale ale olimpiadelor de limba engleză și logică. Citește și: FOTO Rebeca, Denis și Paul, elevi la Colegiul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea