Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO-VIDEO: ACCIDENT pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. Cinci persoane rănite, după un impact între două autoturisme

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cinci persoane primesc îngrijiri medicale, miercuri, în urma unui accident rutier între două autoturisme, pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia, după ce un șofer nu a acordat prioritate.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Alba, cinci persoane sunt rănite în urma unui accident rutier produs pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia și primesc îngrijiri medicale, la fața locului fiind două Ambulanțe, un echipaj SMURD, dar și o autospecială ISU în cazul în care era nevoie de descarcerare.  

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Alba, accidentul s-a produs după ce șoferul unui autoturism, care a ieșit de pe o stradă laterală, nu a acordat prioritate celui care circula pe șoseaua de centură.

Accidentul s-a produs la intersecția din dreptul trecerii la nivel cu calea ferată, de la ieșire din municipiul Alba Iulia (strada Mărășești spre satul Drâmbar). Intersecția este cunoscută de localnici ca fiind una periculoasă, în care se produc periodic accidente.

Un localnic prezent la accident a declarat, pentru ziarulunirea.ro, că trebuie luate măsuri măsuri, deoarece numărul accidentelor în zona respectivă este mare, iar ”un sens giratoriu ar putea rezolva problema”.

Traficul rutier rutier în urma accidentului în care au fost implicate două autoturisme, marca BMW și Peugeot, nu a fost blocat.

UPDATE IPJ Alba: La data de 26.04.2017, in jurul orei 16.20, C.V.G., o femeie de 44 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mărășești din Alba Iulia, la intersecţia cu şoseaua ocolitoare a municipiului, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism ce era condus în direcţia Teiuş – Sebeş, de o femeie în vârstă de 33 de ani, din municipiul Hunedoara, întrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, cele două conducătoare auto precum şi o femeie de 57 de ani şi o minoră de 13 ani, ambele pasagere în cel de-al doilea autoturism, au suferit leziuni corporale uşoare şi au fost transportate la spital.

Conducătoarele auto au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate.

[nggallery id=3839]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea