Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO-VIDEO: ACCIDENT MORTAL pe DN1, între Sibiu și Sebeș. Șoferul unui TIR a decedat după ce a fost proiectat prin geam

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

accident-mortal-la-Miercurea-Sibiului-DN1-11Un accident rutier grav, în care au fost implicate două TIR-uri, a avut loc joi dimineața,  pe DN 1, între Sibiu și Sebeș. Șoferul unui TIR a decedat după ce a fost proiectat prin geamul autotrenului pe care îl conducea. Traficul pe DN1, în zona producerii accidentului (la intrare în Miercurea Sibiului) a fost blocat în totalitate în această dimneață.

Accidentul s-a produs în jurul orei 4:30.

”Închiderea autostrăzii A1, între Săliște și Cunța, are ca efect reapariția accidentelor auto pe Drumul Național 1, pe tronsonul dintre aceste două localități. Un conducător auto din județul Argeș a decedat în urma unui accident ce a avut loc la intrarea în Miercurea Sibiului”, scrie oradesibiu.ro.

Șoferul ar fi încercat să evite impactul cu un alt TIR care circula din sens opus, dar s-a lovit de remorca acestuia. În urma impactului, șoferul a fost proiectat din cabină la câțiva metri distanță, în niște copaci de pe marginea drumului și a decedat pe loc.

Traficul rutier pe DN1 a fost oprit pe raza localității Miercurea Sibiului, la kilometrul 343, iar în jurul orei 8.15 se circula pe un sens, alternativ.

Potrivit Info Trafic, ”din cauza întreruperii circulaţiei rutiere, s-au format coloane de autovehicule ce se întind pe mai mulţi kilometri, în ambele sensuri de mers. Conducătorii auto sunt sfătuiți să manifeste înțelegere față de situația creată și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului”.

(C.M.)

sursa:oradesibiu.ro

[nggallery id=1025]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Alegeri locale 2024: Anunț privind desemnarea prin tragere la sorţi a președintelui Biroului electoral de circumscripție județeană nr. 1 Alba și a locțiitorului acestuia, precum și a președinților birourilor electorale de circumscripție comunală, orășenească și municipală și a locțiitorilor acestora

Unirea Ziarul

Publicat

în

Alegeri locale 2024: Anunț privind desemnarea prin tragere la sorţi a președintelui Biroului electoral de circumscripție județeană nr. 1 Alba și a locțiitorului acestuia, precum și a președinților birourilor electorale de circumscripție comunală, orășenească și municipală și a locțiitorilor acestora A N U N Ţ În conformitate cu dispoziţiile Hotărârii nr. 34H/19.04.2024 a Biroului Electoral […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea