FOTO, VIDEO| A început procesul de dezinfectare a trotuarelor din Alba Iulia, cu hipoclorit de sodiu, ca măsură de prevenţie împotriva virusului COVID-19

A început procesul de dezinfectare a trotuarelor din Alba Iulia, cu hipoclorit de sodiu, ca măsură de prevenţie împotriva virusului COVID-19

Primăria Alba Iulia a suplimentat măsurile care pot limita eventualele îmbolnăviri cu noul coronavirus. Începând de azi, 17 martie, a intrat în vigoare dezinfectarea trotuarelor, a spațiilor publice de tipul locuri de joacă, stații de autobuz, panourile automatelor de bilete etc., aflate în administrarea municipalității.

Substanța utilizată este aceeași ca și în cazul dezinfecției străzilor și trotuarelor, hipoclorit de sodiu.

Pentru a asigura o dispersie cât mai eficientă acest tip de activități se vor efectua cu precădere noaptea.

INFORMARE COVID-19

De luni, 16 martie 2020, la Alba Iulia a început dezinsecția străzilor și trotuarelor, la fel ca și în alte orașe din țară. Potrivit celei mai recente declarații a viceprimarului cu atribuții de primar, Paul Voicu, 5000 de litri de hipoclorit de sodiu vor ajunge în depozitul operatorului de salubritate Polaris M Holding, urmând ca operațiunea de dezinfectare a străzilor să se realizeze pe timp de noapte.

„Sperăm în avantajele acestei metode, la fel ca și alte administrații care au dat startul deja. Avem condiții optime pentru aceste operațiuni și în privința dotărilor, și în privința vremii favorabile. Indiferent de intensitatea și tipul masurilor de igienă, imperativul rămâne același: cel mai bine e să rămânem acasă!„, a declarat pentru ziarulunirea.ro, Paul Voicu, viceprimarul cu atribuții de primar.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...