FOTO, VIDEO| A fost DEMOLATĂ Centrala Termică 10, simbol al încălzirii centralizate de pe vremea comunismului. Aceasta va fi înlocuită de o parcare de 500 mp

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Lucrările pentru demolarea centralei termice 10 au început astăzi. Într-o postare mai veche a viceprimarului cu atribuții de primar, Paul Voicu, acesta afirmă că primăria va pune la dispoziție, pentru parcaje, o suprafață de aproximativ 500 metri pătrați după demolarea Centralei Termice 10 din Alba Iulia, acest demers oferind o alternativă la parcările rezidențiale insuficiente.

„Pe scurt: dărâmăm azi, ca să construim mâine. Pentru că fix acesta e intervalul de timp de la predarea amplasamentului și începerea lucrărilor de demolare a CT 10, până când clădirea va fi pusă la pământ. Mai mult de furcă vom avea cu coșurile de fum, dar asta nu ne va întârzia proiectul. În foarte scurt timp vom pune la dispoziție, pentru parcaje, o suprafață de aproximativ 500 metri pătrați.

ELIT

E un mod de a elimina un ”parazit” urban și de a oferi o alternativă în plus, însă insuficientă din păcate, pentru locurile de parcare rezidențiale. Pe termen scurt mai avem astfel de proiecte, împreună cu altele mai ample, însă voi vorbi despre ele atunci când vor produce efecte, nu speranțe goale”, a declarat viceprimarul cu atribuții de primar, Paul Voicu.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419