Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO: URBIS GRATES la Sala Unirii. Vezi cui mulțumește Primăria Alba Iulia, în numele dumneavoastră, chiar și în lipsă!

Publicat

în

Mircea Hava, primarul din Alba Iulia, le-a mulțumit astăzi, în numele locuitorilor orașului, reprezentanților mai multor societăți private din municipiu pentru “activitatea depusă în dezvoltarea și susținerea sectorului economic privat, pentru modul loial în care au slujit comunitatea.”

Recunoștința a fost transmisă acestora chiar și în lipsă, întrucât majoritatea celor invitați să primească mulțumiri, au lipsit. Fie că au uitat, fie că au  petrecut până târziu de zilele orașului, fie că s-au odihnit după activitatea istovitoare în sectorul privat sau pur și simplu au considerat că nu merită aceste mulțumiri din partea orașului, circa 2/3 dintre distinsele companii nu s-au obosit să-și trimită reprezentanți la ceremonie pentru a primi recunoștință.

“URBIS GRATES” – “Orașul vă mulțumește” reprezintă un eveniment aflat la cea de a II-a ediție, organizat de municipalitate, în cadrul căruia sunt oferite distincții de excelență – diplome companiilor din Alba Iulia care creează plus valoare și locuri de muncă în municipiu și în județ.

Elit - Gustul Desăvârșit

Citește textul inscripționat pe diplome:

“Un gând aparte de recunoștință și îndreptățită admirație, din partea locuitorilor municipiului Alba Iulia, pentru activitatea depusă în dezvoltarea și susținerea sectorului economic privat, pentru eficiență, performanță și viziune inovativă.

Dedicăm înscrisul de față modului loial în care ați slujit comunitatea.

Primar Mircea Hava”

După momentul înmânării diplomelor și, după caz, a buchetelor de flori, a urmat un scurt moment muzical susținut de Doina Cocîrţă, câştigătoarea Marelui Trofeu al Festivalului „Vocile Cetăţii” 2013 – vezi video.

Nr. Crt Compania Director
1 MERCADO SRL Voicu Vuscan
2 AGRA’S SA Dan Sarmasan
3 SUPREMIA SRL Hugo Levente Bara
4 KOSMOS TRE SRL Daniel Tuhut
5 FAIR PLAY IMPEX SRL Emilia Anda Udrea
6 TREND SRL Ioan Suciu
7 REKORD SRL Raluca Popescu
8 MATIN-MAIER SRL Ioan Topor
9 FLORIDA IMPEX SRL Florin Ciorgovean
10 IDEA GLAS SRL Ildiko Matyasi
11 APULUM SA Ioan Voican
12 IPEC SA Elena Covaciu
13 AXA PORCELAINE SRL Marian Sarmes
14 FLOREA GRUP SRL David Florea
15 SATURN SA Virgil Petru Decean
16 APA CTTA SA Viorel Lazar
17 TOBIMAR CONSTRUCT SRL Florin Todor
18 ALBA CONS SRL Iustin Vasile Furdui
19 MARINEX SRL Marian Bota Igna
20 INSTALATORUL SA Vasile Gheberta
21 ALBANIC SERVICE SRL Milian Nicu Lupean
22 ALBACO EXIM SRL Cornel Barbat
23 ARTINSTAL SRL Cosmin Nustiu
24 ELECTROCONSTRUCTIA ELCO ALBA IULIA SA Dorin Barbantan
25 PROTOS SA Nicolae Fechetea
26 STP SA Stelian Nicola
27 LIVIO DARIO SA Aurel Poptean
28 TIPOREX SERVICE SRL Ghoerghe Ciuca
29 UNIREA PRES SRL Gheorghe Ciul
30 MALL ALBA SRL Voicu Vuscan
31 UNIREA UNIVERSAL SA Petre Leontin
32 INDEPENDENT SRL Alexandru Claudiu Makkai
33 BELL FLOVER SRL Florin Marginean
34 CLINIMED SRL Mircea Lamurean
35 SIMODOR IMPEX SRL Milian Nicu Lupean
36 B&B TEAM SRL Ioan Bogdan
37 TIPOREX SRL Gheorghe Ciuca
38 CENTRUL DE CERCETARE, PROIECTARE SI PRODUCTIE REFRACTARE SA Miron Dorica Buzduga
39 MECATRONICS SRL Mircea Ranta
40 CRISTAL SOFT SRL Alin Popa
41 COMPACT CONSTRUCT SRL Daniel Benchea

 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Politică Administrație

Comunicat de presă| Prima întâlnire a noii conduceri a OFL Alba cu membri și simpatizanții acesteia. Noua președintă intenționează să crească vizibilitatea contribuției adusă de femei în toate domeniile de activitate

Publicat

în

În cursul săptămânii trecute a avut loc prima întâlnire a noii conduceri a Organizației Femeilor Liberale Alba cu membri și simpatizanții acesteia. Alina Hărăguș, noul președinte al organizației, a avut plăcerea de a interacționa cu membrele OFL Alba într-un cadru deschis și prietenos, alegând astfel să promoveze interacțiunea, relaționarea și cunoașterea între noii și vechii membri ai organizației și, de asemenea, să susțină prin organizarea acestor întâlniri și antreprenorii locali.

Printre invitații participanți la eveniment s-au numărat domnul Ion Dumitrel (președinte PNL Alba), domnul Marius Hațegan (secretar general PNL Alba), domnul Nicolae Albu (vicepreședinte PNL Alba), domnul Alexandru Pereș și doamna Rodica Andronescu (președinte de onoare al organizației). Doamnele Cornelia Baba și Alina Breaz au fost desemnate secretar general, respectiv secretar general adjunct ale OFL Alba.

Au fost discutate propuneri de proiecte și acțiuni care urmează să fie implementate pe teritoriul întregului județ în domeniile antreprenorial, social, educațional și medical și s-a stabilit pentru perioada imediat următoare desemnarea de coordonatorii zonali care, în primă instanță, vor avea un rol semnificativ în strângerea datelor din teren. Sub noua conducere, Organizația Femeilor Liberale Alba își propune să vină în întâmpinarea nevoilor femeilor din județ prin prisma unor acțiuni și proiecte cu impact asupra dezvoltării personale și profesionale a celor cu care interacționează. Astfel, au fost gândite, structurate și propuse acțiuni de informare, promovare, sprijin și dezvoltare a antreprenoriatului feminin, organizarea unor campanii de informare și conștientizare a abuzului, organizarea unor workshop-uri și conferințe pentru creșterea calității vieții și a vieții de familie, etc.

Elit - Gustul Desăvârșit

Alina Hărăguș menționează că își dorește ca organizația să reprezinte cu adevărat interesele comunității și să promoveze transparența, verticalitatea și sistemul meritocrat, promovând întotdeauna interesul public în detrimentul interesului individual. Noua președintă a Organizației Femeilor Liberale Alba intenționează să crească vizibilitatea contribuției adusă de femei în toate domeniile de activitate. Mai mult, încurajează activ adeziunea acelor membre valoroase ale comunității la OFL pentru ca, împreună, să transforme binele în normalitate.

Pentru termen lung, se dorește ca nucleul nou format în cadrul Organizației Femeilor Liberale Alba să vizeze rezolvarea problemelor reale cu care comunitatea se confruntă.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Politică Administrație

Comunicat de presă| Florin Roman, Vicepreședintele Camerei Deputatilor: „Racordarea la rețeaua electrică este din nou posibilă pentru cetățenii care nu dețin cărți funciare”

Publicat

în

Comunicat de presă| Florin Roman, Vicepreședintele Camerei Deputatilor: „Racordarea la rețeaua electrică este din nou posibilă pentru cetățenii care nu dețin cărți funciare”

În ultimele luni mai mulți cetățeni, în special din zona munților Apuseni, au semnalat o problemă cu care se confruntă. Urmare a publicării în Monitorul Oficial a ordinului ANRE 17/2022, printre documentele necesare a fi depuse odată cu cererea de aviz tehnic de racordare (ATR) s-a introdus ca document obligatoriu și extrasul de carte funciară.

Acest lucru a blocat practic majoritatea solicitărilor venite din zona munților Apuseni, dar și din alte zone ale județului Alba unde proprietarii terenurilor nu au reușit intăbularea acestora până în prezent.

Elit - Gustul Desăvârșit

Pentru a veni în sprijinul a mii de familii aflate în această situație m-am adresat ANRE unde am semnalat blocajul apărut, legislația fiind corectată prin ordinul ANRE 81/2022.

Ii indemn pe această cale pe toți cetățenii care s-au confruntat cu această problemă să se adreseze din nou operatorului de distribuție DEER în vederea soluționării favorabile a cererilor lor.

Deputat Florin Roman, vicepreședinte al Camerei Deputatilor


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Politică Administrație

Comunicat de presă| Marius Hațegan, vicepreședinte CJ Alba: Alba, primul județ din România care a semnat finanțarea pe Programul Anghel Saligny

Publicat

în

Comunicat de presă| Marius Hațegan, vicepreședinte CJ Alba: Alba, primul județ din România care a semnat finanțarea pe Programul Anghel Saligny

Suma alocată județului nostru pentru investiții este de 1.173.987.000 RON, din care 503.137.000 RON pentru apă-canal și 670.850.000 RON pentru infrastructura rutieră.

Din această sumă, CJ Alba va primi 137 milioane, pentru proiectele:

1. Reabilitare DJ 705 Zlatna – Almașu Mare – 31,1 mil. RON;
2. Modernizare și consolidare DJ 107 V Sânmiclăuș – Alecuș – 24,9 mil. RON;
3. Modernizare DJ 107 K Întregalde – Bârlești (Mogoș) – 24,9 mil. RON;
4. Modernizare DJ 106 K Vingard – Ohaba – 28,8 mil. lei;
5. Modernizare DJ 142 N Căpâlna de Jos – Sânmiclăuș – 3,8 mil. RON;
6. Modernizare DJ 704 A, DN 7 – Pianu de Jos – 15,3 mil. RON;
7. Pod peste DJ 107 la Colibi – 4,3 mil. RON;
8. Modernizare DJ 107 H Coșlariu Nou – DN 1 – 3,8 mil. RON.

Elit - Gustul Desăvârșit

Municipiului Alba Iulia îi revin 43 milioane RON:

1. Extindere rețea apă și canalizare zona Orizont – 6,947 mil. RON;
2. Extindere canalizare pluvială Micești – 3,837 mil. RON;
3. Extindere rețea de apă și canalizare zona Emil Racoviță – 13,9 mil. RON;
4. Modernizare străzi zona Arex – 18,2 mil. RON.

Toate UAT-urile din județ vor primi finanțare prin intermediul acestui program.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare