Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO UPDATE| ACCIDENT rutier pe DN1 între Sebeș și Sibiu: Două persoane încarcerate după o coliziune între un camion și un BMW. Trafic BLOCAT

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO| ACCIDENT rutier pe DN1 între Sebeș și Sibiu: Două persoane încarcerate după o coliziune între un camion și un BMW. Trafic BLOCAT

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de joi, 22 iunie, în jurul orei 14.00, pe DN1, între Sebeș și Sibiu.

ISU Sibiu intervine de urgență în localitatea Cristian pe DN1 la un accident rutier produs între un autocamion și un autoturism. În accident sunt implicate 4 persoane dintre care două încarcerate.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

La aceste momente se intervine pentru descarcerarea victimelor.

La fața locului sunt mobilizate două autospeciale de stingere dintre care una cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD dintre care unul cu medic și o ambulanță SAJ.

Traficul este blocat total la Cristian, din cauza unui accident rutier în care sunt implicate un autoturism și un camion.

UPDATE: Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism pe DN 1, dinspre Sibiu spre Sibiel, pe raza localității Cristian, la intersecția cu strada X (10), un tânăr în vârstă de 24 de ani, din Săliște, a virat la stânga fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autocamion condus din sens opus de către un bărbat în vârstă de 53 de ani, din Mârșa.

Impactul a dus la rănirea conducătorului autoturismului și a celor doi pasageri din mașina pe care o conducea tânărul, un bărbat și o femeie. În continuare, traficul este blocat total.

Cei doi pasageri sunt o femeie în vârstă de 74 de ani și un bărbat în vârstă de 55 de ani, ambii din Săliște.

În ceea ce privește traficul rutier, autoturismele și alte vehicule de capacitate mică sunt deviate pe străzi secundare din localitatea Cristian.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Momentul IMPACTULUI dintre cele două mașini din accidentul de la Alba Iulia, surpins de o cameră de bord

Ziarul Unirea

Publicat

în

Momentul IMPACTULUI dintre cele două mașini din accidentul de la Alba Iulia, surpins de o cameră de bord Accidentul de miercuri seara, petrecut în Alba Iulia, a fost filmat cu o cameră de bord de un alt participant la trafic. Impactul dintre cele două mașini a dus la rănirea a trei persoane, 2 adulți și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea