Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO/ UPDATE| Accident rutier la intersecția DN1 cu drumul spre Sîntimbru: Coliziune între un autoturism și o motocicletă. O femeie a fost rănită

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un autoturism și o motocicletă au fost implicate într-un accident rutier cu victime, produs luni după-amiază în județul Alba.

accident Sintimbru003Potrivit polițiștilor, cele două autovehicule au intrat în coliziune la intersecția DN1 cu drumul care duce spre localitatea Sîntimbru. În urma impactului o persoană a fost rănită și a fost transportată la Secția de Urgențe a Spitalului Județean Alba.

UPDATE 1: Echipa de cercetare deplasată la fața locului a constatat că în timp ce autoturismul Skoda, înmatriculat în Alba și motocicleta, înmatriculată în străinătate, se deplasau pe același sens (Aiud – Alba Iulia), șoferul mașinii, O.G.O., în vârstă de 43 de ani, a efectuat un viraj la stânga, pentru a intra pe drumul către Sîntimbru, fără să observe că motociclistul, D.E., în vârstă de 38 de ani, se afla deja în depășirea sa și nu a mai putut evita coliziunea.

accident Sintimbru001Persoana rănită este o femeie, M.B., de 27 de ani (cetățean român), pasageră pe motocicletă. În urma impactului, conducătorul motocicletei, șoferul mașinii și o altă persoană aflată pe locul din spate-stânga au suferit traumatisme ușoare, care nu au necesitat investigații medicale de specialitate.

Potrivit IPJ Alba, cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

UPDATE 2: Luni, 22.06.2015, ora 17.26, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Alba, au intervenit pe DN 1, la intersecţia cu DJ 107B, în afara localității Sîntimbru, pentru soluţionarea unui accident rutier. La faţa locului s-a stabilit faptul că O.G., de 43 ani, din comuna Sîntimbru, județul Alba, în timp ce a condus un autoturism, nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea direcției de mers prin viraj la stânga și a intrat in coliziune cu o motocicletă condusă de E. D., de 38 ani, din Italia, care se afla în depăşire într-o zonă interzisă, semnalizată cu indicator rutier şi marcaj longitudinal continuu.

Ca urmare a accidentului, M.B., de 27 de ani, din judeţul Sălaj, pasageră pe motocicletă a suferit leziuni corporale ușoare. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”vătămare corporală din culpă”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 196, alin. 1 si 2 din Codul Penal”, precizează reprezentantul IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO: Ce spune îngrijitoarea de la grădinița din Cugir agresată de mămică nervoasă. „Din senin m-a lovit cu pumnul în față, fără să mă aștept”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Ce spune îngrijitoarea de la grădinița din Cugir agresată de mămică nervoasă. „Din senin m-a lovit cu pumnul în față, fără să mă aștept” În data de 17 aprilie, o îngrijitoare de la grădinița „Piticot” din Cugir ar fi fost agresată, mai exact lovită cu pumnul în față, de către o mămică nervoasă, așa cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea